Blogger
Image default
Woning en Tuin

Hovenier met oog voor seizoenen

Wij van hovenier Lunteren maken uw tuin voor elk seizoen tiptop in orde. Elk seizoen brengt weer nieuwe werkzaamheden met zich mee. Vaak worden de werkzaamheden onderschat en is het toch meer werk dan gedacht. Voor elk seizoen hebben wij onze planning en zorgen ervoor dat uw tuin er altijd prachtig uitziet. Naast het onderhouden van tuinen zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, bestrating en wintertuinen. Wij verassen u graag met een droom van een tuin. Verschillende tuinen van ons zijn al in de prijzen gevallen, hier zijn wij erg trots op. Foto’s van deze tuinen vindt u in onze portfolio.

Uw eigen ontwerp

U heeft al een idee, maar heeft geen idee waar te beginnen. Hier helpen wij graag. We beginnen met een lijst en op deze lijst schrijven wij uw wensen. Deze lijst maken we samen met u in een vrijblijvend gesprek. Na dit gesprek maken wij een tekening helemaal naar u wensen getekend. Een tijdsplanning mag natuurlijk niet ontbreken, u wilt vast en zeker weten wanneer u kan genieten in uw eigen tuin. Voor u is het ontwerp, de planning en de prijs in orde? Top, dan beginnen wij met het aanleggen van de tuin. Wij plannen uw tuin zodat u heel het jaar kan genieten van een prachtige tuin.

Welke bestrating is er eigenlijk?

Er zijn vele verschillende mogelijkheden wat bestrating betreft. Wij informeren u graag in een vrijblijvend gesprek. Op onze website ziet u echter ook al een paar voorbeelden en ontwerpen. Het is belangrijk om de juiste bestrating te kiezen bij de bodem in uw tuin. U wilt tenslotte niet dat wanneer het regent uw tuin overstroomt. Wij leggen voor u elke bestrating, of het nou gaat om een groot terras of om een klein looppad. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. U kunt met ons contact opnemen door het formulier in te vullen, te bellen of een mail te sturen. Wij reageren zo snel als mogelijk.