Blogger
Image default
Woning en Tuin

Een eiken bed van topkwaliteit

Wil je een eiken bed aan je collectie toevoegen? Hoe leuk is het dan om voor een product van eigen bodem te gaan? Zo biedt je als Nederlandse slaapspecialist topkwaliteit bedden uit eigen land. Een eiken bed van het Nederlandse merk Steel & Stockings is bijvoorbeeld een hele goede toevoeging voor jouw showroom. De ontwerpen van dit merk staan bekend om eenvoud en harmonie. Hierdoor passen de bedden bij uiteenlopende woonstijlen. Daarnaast hebben de bedden een robuuste uitstraling en zijn ze van uitstekende kwaliteit. Zo’n bed zorgt dan ook zeker voor tevreden klanten.

Meer dan 120 verkooppunten gingen je voor

De bedden van Steel & Stockings zijn echt uniek. Je voegt dan ook een bijzonder eiken bed aan je showroom toe. Daarnaast is het zelfs mogelijk om zo’n bed op maat te laten maken. Bijvoorbeeld om een nog origineler ontwerp te hebben dat perfect bij je huisstijl past. Of om een bed op maat te laten maken, gebaseerd op de wensen van je klanten. Of je nu kiest voor een standaard model of toch liever voor een bed op maat gaat: je ontvangt altijd een eindresultaat dat er prachtig uitziet en lang meegaat. Met de bedden van dit klant biedt je jouw klanten het beste wat er te vinden is. Het is dan ook niet verrassend dat al meer dan 120 verkooppunten in de Benelux de bedden van dit bedrijf verkopen.

Informeer naar de opties voor een samenwerking

Is je interesse gewekt en wil je een bed van Steel & Stockings aan jouw collectie toevoegen? Bezoek dan eens de website van het bedrijf en doe inspiratie op. Zo krijg je alvast een indruk van wat er zoal mogelijk is. Ook vind je hier de contactgegevens, zodat je jouw vragen kan stellen en eventueel afspraken kunt maken om de samenwerking aan te gaan. De vriendelijke medewerkers beantwoorden je vragen graag en voorzien je van alle informatie die nodig is.

https://www.steelandstockings.nl/