Blogger
Image default
Woning en Tuin

Daarom zet u een Carpinus betulus in uw tuin

Bent u uw tuin opnieuw aan het aanleggen, en zoekt u nog wat planten die mooi zullen staan in uw nieuwe tuin? De Carpinus betulus, die ook wel haagbeuk genoemd wordt, biedt beschutting en privacy. Door deze voordelen is deze plant een graag geziene gast in Nederlandse tuinen. Deze privacy en beschutting kan geboden worden doordat de plant ook in de winter zijn groene bladeren behoudt. Ideaal als u bijvoorbeeld een grote tuin heeft, waar mensen eenvoudig naar binnen kunnen kijken. De Carpinus betulus biedt dus privacy én beschutting tegen de wind. De plant biedt ook nog meer voordelen, dus ontdek deze snel.

De komende jaren blijft deze plant in de tuin staan

De Carpinus biedt bescherming tegen de koude wind en pottenkijkers, maar er is nog een goede reden om deze plant in de tuin te zetten. De haagbeuk is namelijk niet vatbaar voor veel ziektes waar andere planten wel vatbaar voor zijn. Hierdoor blijft de Carpinus betulus lang in uw tuin staan, en zal al die tijd stralen. Zeker als u besluit deze of een andere boom of plant te kopen bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Deze kwekerij is al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van allerlei hoogwaardige planten en bomen. Zo weet u zeker dat uw mooie plant ook lang mooi blijft. Kies dus uit het ruime aanbod.

De mooiste planten voor in uw nieuwe tuin

Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. kunt u het hele jaar door terecht voor de mooiste bomen en planten. U hoeft dus niet te wachten tot het bloeiseizoen van uw favoriete boom of plant is aangebroken. Kies gewoon uit het ruime aanbod dat u hier het hele jaar door vindt. Wilt u dus een mooie plant of boom uitzoeken voor in uw nieuwe tuin? Vraag om meer informatie via de contactgegevens die u op de website van deze specialist vindt.

 

https://www.roelandskwekerij.com/