Blogger
Image default
Financieel

Ontvang schuldhulpverlening van deze organisatie nabij Rotterdam

Heeft u problematische schulden? De specialisten van Modus Vivendi uit Zwijndrecht, in de buurt van Rotterdam, staan u bij met advies, informatie en begeleiding. Deze expert uit de omgeving van Rotterdam biedt hiervoor schuldhulpverlening aan, bijvoorbeeld in de vorm van schuldsanering. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u kunt aantonen dat u heeft geprobeerd om de schulden af te lossen. U moet daarnaast last hebben van ‘problematische schulden’, u te goeder trouw gedragen, de afgelopen tien jaar niet in de schuldsanering hebben gezeten en zich aan afspraken houden. De specialisten van Modus Vivendi uit Zwijndrecht, nabij Rotterdam, helpen u graag met schuldhulpverlening door middel van schuldsanering.

De stappen van schuldhulpverlening

U neemt de eerste stappen richting schuldhulpverlening en de schuldsanering door contact op te nemen met deze specialisten uit de omgeving van Rotterdam. U plant allereerst een intakegesprek waar zij de juiste diagnose kunnen stellen met betrekking tot schuldproblematiek. Tijdens dit gesprek brengen zij ook uw vaste lasten en financiële verplichtingen in klaar om een totaalbeeld te schetsen. Na dit gesprek wordt er een schuldendocument ingevuld, dat u dient te ondertekenen. Deze specialist gaat vervolgens op zoek naar een partij die garant wilt staan voor de kosten van de schuldhulpverlening. Hierna begint de schuldhulpverlening en de begeleiding bij het traject van de schuldsanering van deze specialist uit Zwijndrecht, in de buurt van Rotterdam.

Ontdek meer over de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de begeleiding van deze specialist? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over hun dienstverlening en hoe zij u van dienst kunnen zijn. Zij willen namelijk dat niemand met de last van een schuld moet leven. Zij bieden hierbij niet enkel een oplossing, maar zorgen echt voor mensen. Hierdoor komt u van uw schulden af, maar zorgt u ook dat u niet weer in de schulden terecht komt.