Blogger
Image default
Financieel

Bewindvoering met zorg in Noord-Holland

Aangenaam Bewind biedt de nodige hulp bij bewindvoering voor ouderen in de gehele provincie Noord-Holland. Bij dit kantoor bieden ze laagdrempelige financiële zorg op maat aan en helpen ze mensen die het zelf niet (meer) lukt om hun geldzaken goed te regelen. De kleinschaligheid van dit bewindvoerderskantoor is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen de medewerkers zich volledig afstemmen op de individuele hulpvragen van hun cliënten. Daarbij beschikken alle medewerkers bij dit kantoor over affiniteit en specialistische kennis op het gebied van bewindvoering in zorginstellingen.

Waar een specialist u mee kan helpen

Tijdens de bewindvoering in Noord-Holland, kunnen de specialisten van Aangenaam Bewind zowel als eerste en als tweede bewindvoerder worden aangesteld. Een eerste bewindvoerder regelt de financiën van uw familielid, naaste of cliënt en is verantwoordelijk voor het vermogensbeheer. Zo handelen de medewerkers van deze specialist de post af, betalen ze vaste lasten en onderhouden ze contact met instanties zoals de gemeente. Mocht de cliënt schuldenproblematiek ervaren, dan zijn deze specialisten ook het contactpunt voor deurwaarders en schuldeisers. Voor de assistentie bij bewindvoering voor ouderen of een ander familielid, neemt u dit bedrijf als tweede bewindvoerder in de arm.

Profiteer van gepaste hulp op persoonlijke wijze

Wilt u graag hulp ontvangen bij uw taken als bewindvoerder of dit volledig uit handen geven? Dan nemen ze bij dit bewindvoerderskantoor graag de zorgen van bewindvoering voor ouderen uit handen in de provincie Noord-Holland. Tijdens een persoonlijk gesprek maakt u kennis met de specialisten van Aangenaam bewind en bespreekt u de wensen. Vanaf hier kunnen de ervaren medewerkers van deze specialist bewindvoering op maat realiseren. Zij geven u graag dat steuntje in de rug dat u nodig heeft bij bewindvoering voor ouderen, een naaste of een andere cliënt. Wanneer u meer informatie wenst, staan de bewindvoerders van dit kantoor u graag telefonisch te woord om u meer te vertellen over de diverse diensten.

https://aangenaambewind.nl/