Blogger
Image default
Bedrijven

Taalcursus voor uw branche

Bent u voor uzelf, collega’s of werknemers op zoek naar een taaltraining Engels? Dan wilt u graag een training vinden die geschikt is voor de branche waarin u werkt. En wellicht moet de taaltraining gericht zijn op het aanleren van bepaalde vaardigheden die van belang zijn in een specifieke functie. In dat geval voldoet een gewone taalcursus niet aan de eisen. Wat u nodig heeft is een zakelijke taaltraining, afgestemd op de leerbehoeften van de cursisten. Hiervoor kunt u terecht bij The Square Mile. Wij bieden als taleninstituut alle mogelijkheden om de perfecte taaltraining voor u te verzorgen.

Beste taaltrainers 

The Square Mile is opgezet in 2002 en richt zich op het verzorgen van taaltrainingen speciaal voor bedrijven en organisaties. Onze gespecialiseerde trainers reizen door heel Nederland om binnen uw bedrijf de gewenste taaltraining te verzorgen. Ook hebben wij vier trainingslocaties waar u terecht kunt voor taalcursussen en workshops. Natuurlijk kunt u naast een cursus Engels ook taaltrainingen bij ons volgen in andere talen. Als u ons laat weten in welke taal u een cursus nodig heeft, dan zorgen wij dat u de beste trainer krijgt.  Of het nu gaat om een taalcursus Frans of een cursus Russisch, u kunt altijd rekenen op trainers met ruime kennis en ervaring.

Uw wensen voorop

The Square Mile staat voor taalcursussen op maat. Uw wensen staan bij ons voorop en iedere cursist telt. Daarom kunt u bij ons genoeg individuele begeleiding verwachten om optimaal te kunnen leren. Onze trainers zorgen ervoor dat u alles uit de cursus kunt halen wat erin zit. Zo wordt uw tijd goed benut en zijn aan het einde van de cursus al uw leerdoelen behaald. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze taalcursussen? Bekijk dan eens een voorbeeldcursus op onze website. Als u contact met ons opneemt, dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u.

Voor meer info : http://www.thesquaremile.nl/