Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Voor de zomer je rijbewijs halen in Utrecht

Wil jij voor de zomer nog je rijbewijs halen in Utrecht? Dan heb je bij deze jou rijschool in Utrecht gevonden. Want wij hebben de perfecte actie voor jou. Wij bieden jou: 30 rijlessen, CBR rijexamen, gratis herexamen, theoriemateriaal ( indien nodig) je krijgt voor het kopen van de actie uiteraard een gratis en geheel vrijblijvende proef rijles . Om te zien of je manier van les jou ook aanspreekt.

Maar heb je misschien al wat rij ervaring door dat je eerder les gehad heb van een andere rijscholen Utrecht ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Troy. En door onze goedkope pakketten is er ook altijd een voor jou. Want hoe fijn zal het zijn om voor de zomer nog je rijbewijs te gaan halen zodat jij deze zomer heerlijk kunt rond toeren. Bel ons voor je gratis proefles 0308080317 en bezoek onze site voor alle pakket prijzen. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Utrecht. Met de meest ervaren instructeurs dus doe er jou voordeel mee en wie weet tot snel!

Troy rijschool Utrecht bied studenten een korting aan, van maar liefst 10 procent. Door middel van onze studenten korting. Willen wij de drempel van het behalen van je rijbewijs voor studenten laag houden wij zijn een professionele rijschool met zeer getalenteerde instructeurs die met veel geduld jou rijles gaan geven. Wij geven ook avonds of het weekend rijles dus is er altijd een les af te spreken. Buiten de veiligheid en gezellig het in de auto staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel ligt.

Bij Troy Rijschool Utrecht is de intake of wel proefles gratis. De intake is bedoelt: Dat je tijdens de proefles dat je een duidelijke beeld krijgt van je rij instructeur, wat je kan en hoe je gedraagt op de weg. Na de proefles wordt de les besproken maak uw wensen kenbaar en stelt de instructeur samen met jou een pakket samen met de lessen die je nodig zult hebben om je rijbewijs te halen.

Bel nog vandaag 030 8080317 voor je proef rijles en sta versteld van onze extreem lage tarieven en kwaliteiten in het les geven. Voor meer informatie kan je vinden op de website.

Voor meer info : http://www.rijschool-troy.nl