Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Haal het CBR motor theorie examen moeiteloos met de 123-theorie motorcursus

Ben jij op zoek naar een curus motortheorie in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze intensieve dagcursus biedt jou de mogelijkheid om op dezelfde dag zowel les te krijgen als examen te doen bij het CBR. Onze ervaren docenten zullen je alles leren over verkeersregels en verkeersinzicht, zodat je goed voorbereid bent op het motortheorie-examen Utrecht. We behandelen de vraagstellingen die je kunt verwachten en maken lastige situaties inzichtelijk. Daarnaast bieden we handige geheugensteuntjes en tips om moeilijke regels beter te onthouden. Tijdens de les is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en kun je op ieder moment vragen stellen. Na de ochtendles gaan we gezamenlijk naar het CBR waar je examen doet.

Wat ons onderscheidt van andere theoriescholen en het CBR is ons hoge slagingspercentage van 83% voor het motortheorie-examen Utrecht. Daarnaast hebben we maar liefst 18 cursuslocaties verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Wil jij ook graag deelnemen aan onze motortheorie cursus in Utrecht? Schrijf je dan nu in via onze website en reserveer meteen jouw CBR motortheorie examen Utrecht. Of je nu kiest voor een regulier examen of een examen met extra tijd, bijvoorbeeld vanwege dyslexie, wij regelen het graag voor je. Als je zelf al een examen hebt gereserveerd, kun je ook alleen deelnemen aan de cursus. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle benodigde informatie en krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving om alvast te oefenen. Ben jij klaar om in één keer te slagen voor het motortheorie-examen Utrecht? Schrijf je dan vandaag nog in!

Wat zijn de kosten van de motor theoriecursus?

De kosten van de motortheoriecursus bedragen €99,-. Als je wilt dat wij ook een motortheorie examen reserveren bij het CBR, dan is dat uiteraard mogelijk. Wel komen er sowieso nog de examenkosten bij, vanaf €41,-. De examenkosten dien je te betalen bij het CBR.

De dagcursus motortheorie begint om 07.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Tijdens de cursus krijg je les van ervaren docenten en is er voldoende tijd om vragen te stellen. Na de ochtendles vertrek je met de groep naar het CBR, waar je het motortheorie examen aflegt. Het CBR motortheorie-examen duurt in totaal 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. Om te slagen moet je minimaal 44 vragen goed beantwoorden. Bij de cursus is ook toegang tot een online oefenomgeving inbegrepen, waar je kunt oefenen met oefenvragen en proefexamens.

Zonder teveel moeite kan jij het CBR motor theorie examen halen na de 123-theorie motorcursus

Met de 123-theorie motorcursus kan jij het CBR motor theorie examen moeiteloos halen. Deze cursus maakt het leren van de motor theorie gemakkelijk en efficiënt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de studiematerialen, want alles wat je nodig hebt wordt door de cursus verzorgd. De cursus biedt een gestructureerde en duidelijke uitleg van de verkeersregels en -borden, zodat je goed voorbereid bent op het examen. Daarnaast zijn er oefenexamens beschikbaar om je kennis te testen en te oefenen met de vragen die je tijdens het echte examen kunt verwachten. Met de 123-theorie motorcursus kan jij zonder al te veel moeite slagen voor het CBR motor theorie examen.

https://www.123-theorie.nl/