Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Voor de reparatie van de condensor van uw airco gaat u naar dit bedrijf in Noord-Brabant

Als de condensor van de airco in uw auto kapot is dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Dat doet u bij voorkeur bij een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. Standaard garagebedrijven hebben niet altijd de juiste kennis in huis om de airco in een auto te kunnen herstellen. Als de condensor van de airco vervangen of gerepareerd moet worden, dan gaat u het best naar RDN in Noord-Brabant. Een specialist van dit bedrijf kan dit vaak direct regelen omdat bij het bedrijf de juiste onderdelen standaard op voorraad zijn. Zo hoeft u niet dagen te wachten totdat de nieuwe condensor beschikbaar is. Uw aircosysteem kan direct worden hersteld en u kunt er meteen weer gebruik van maken. Ideaal als de storing middenin een hittegolf optreedt.

Een goed alternatief voor een airco: de ventilator

Een airconditioningsysteem in de auto verbruikt veel energie en ook de nodige extra brandstof. Als u op zoek bent naar een zuiniger alternatief dan kunt u een SPAL-ventilator laten plaatsen. Dit kan net als de condensor van de airco bij RDN in Noord-Brabant. Deze ventilatoren zijn leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Er is er dus altijd eentje die past in uw auto. Hiervoor wordt de beschikbare ruimte opgemeten onder de motorkap. Een SPAL-ventilator zorgt voor koele lucht door lucht van buiten aan te zuigen, deze te koelen en vervolgens in de auto te blazen. Op die manier wordt de temperatuur binnen naar beneden gebracht. Zo kunt u ook op warme zomerdagen genieten van een prettig klimaat.

Geef de plaatsing en het onderhoud aan airco en ventilatie in uw auto uit handen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat een SPAL-ventilator in uw auto kan plaatsen? Of zoekt u in Noord-Brabant een vakman die de condensor van uw airco kan vervangen of repareren? Neem dan contact op met RDN. Zij zijn een ware specialist op dit gebied en helpen u graag verder!