Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Kan jij jouw ideale huis veroorloven?

Hoe weet je of je een ideaal huis kunt veroorloven

Het kopen van een huis is een enorm en levensveranderend evenement voor alle betrokkenen, vanuit het perspectief van de thuiskoper, naar die speciale persoon in je leven (of het nu voor een bruiloft, vakantie of als een thuis op zichzelf is), en zelfsDe familieleden rondom de thuiskoper. Alles moet zorgvuldig worden beheerd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, toch? Niet zo snel! Het kopen van een huis betekent grote business en financiële verantwoordelijkheden, zoals het betalen voor een aanbetaling, sluitingskosten, verzekerings- en inkomstenbelastingen. Maar er zijn ook veel kleine, subtiele details die van invloed zijn op de uiteindelijke kosten van het huis, en dit zijn dingen die u ook moet weten.

 

Voordat u een huis koopt, is het belangrijk om te bepalen hoeveel huis u zich kunt veroorloven. De eenvoudigste manier om dit te doen is om uw maandelijkse uitgaven, inclusief voedsel, benzine en entertainment aan te voegen en het te delen met 4. Als het minder dan 20% van uw maandelijks inkomen is, u bent u niet in een goede positie om een huis te kopen. Idealiter wilt u ongeveer een jaar hebben om te redden (of bind dat geld in een andere investering) voordat u zich zorgen hoeft te maken over een van deze dingen, dus het eerst uitzoeken en lees vervolgens op de volgende stappen.

 

Veel mensen realiseren zich niet dat er een tijd is waarop ze een huisinspectie moeten plannen. Dit is niet alleen een teken van goede financiële gezondheid, maar een woninginspectie laat u in eventuele potentiële problemen die later belangrijke problemen kunnen veroorzaken. Als u bijvoorbeeld een huis koopt dat een paar structurele problemen heeft, zoals krakende en afbrokkelende wanden of deuren, moet u het huis inspecteren. Misschien wilt u ook zien of de stichting problemen heeft en welke reparaties nodig zijn. Als er structurele gebreken zijn, moeten ze worden gecorrigeerd voordat u de deal sluit, anders zou u duizenden dollars meer kunnen besteden aan het sluiten van kosten.

 

Sommige kopers, vooral degenen die op de markt zijn voor een kleiner huis, zullen een grote storting doen, zelfs als het slechts $ 5.000 is en laat het dan niet onbetaald achter wanneer de tijd om te sluiten komt. Dat betekent dat er een thuisverkoop-onvoorziene gebeurtenis wordt gecreëerd zonder dat een echt eigen vermogen in totaal is ingebouwd. Hoewel u de serieuze geldborg kunt gebruiken als een aanbetaling op uw eerste hypotheek, moet u ervoor zorgen dat u de deal daadwerkelijk kunt sluiten en een winst wilt maken voordat u dit doet, omdat u dit geld niet bij de hand wilt hebben wanneer u dit geld niet wilt hebbenhet.

 

Nadat alles wordt gezegd en gedaan, zijn uw sluitingskosten slechts één kosten, en het is gemakkelijk om meegesleept te worden met de andere uitgaven in verband met een eigenschap. Thuisinspecties zijn niet duur, maar ze zijn een gedoe om te hebben. Als je hoe dan ook een huisinspectie krijgt, wil je niet weten waar je voor betaalt? Een thuisinspectierapport bevat meestal: Home Inspectierapporten, titelrapport, klachtgeschiedenis, stadsinspectie-rapport, stichting Inspectierapport, Buitenschilderverslag, Waterverwarmer Reparatieschatting, Elektrisch onderzoek, Pestbeoordeling en Interieurverslag. Er zijn andere dingen die je ook zou moeten overwegen, dus praat ze met je makelaar.

 

Concluderend, het is belangrijk om realistisch te zijn over uw vermogen om een ideaal huis te bieden en ervoor te zorgen dat u niet in deze val komt. Als u weet wat u kunt veroorloven, en dan praat u met een expert die ervaring heeft met het verkopen van woningen, zult u niet alleen eerder een huis vinden dat u zich kunt veroorloven, maar u zult er ook een vinden die een winst zal verkopen. Verspil geen tijd of geld op een huis dat niet aan uw behoeften voldoet. Praat vandaag met een makelaar. Ze zullen je helpen je droomhuis te vinden en laat je weten wat je realistisch kunt verwachten.

https://businessunlimited.nl/