Blogger
Image default
Bedrijven

Gespecialiseerde ondersteuning bij hogedruk membraanpompen

Hogedruk membraanpompen worden in veel verschillende industrieën gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt het membraan de belangrijkste rol in de prestaties die deze pompen weten neer te zetten. De membraantechnologie zorgt ervoor dat de pomp bij het gebruik met vloeistoffen zelfaanzuigend is en veilig kan drooglopen. Ook voorkomt het membraan dat de stoffen die zich in de pomp bevinden niet worden beïnvloed en dat er een optimale lekdichtheid bestaat. Een zeer betrouwbare en ervaren distributeur op het gebied van hogedruk membraanpompen in ingenieursbureau PromoTec.

Ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige hogedruk membraanpompen

PromoTec biedt een ruim aanbod aan hogedruk membraanpompen. Het bedrijf werkt met gerenommeerde fabrikanten en onderhoudt met sommigen van hen een relatie die ruim vijftig jaar geleden begon. Door de diepe samenwerking met verschillende fabrikanten is het aanbod groot te noemen. Kenmerkend voor elke membraanpomp is de lange levensduur en het zo goed als onderhoudsvrije karakter. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten de beste mogelijkheden en zo veel mogelijk flexibiliteit aan te bieden.

Keuzeondersteuning bij het type membraan

De membranen van de aangeboden apparaten kunnen van elkaar verschillen. Het type membraan dat noodzakelijk is, is dan ook afhankelijk van de toepassing. De medewerkers van het in Hilversum gevestigde PromoTec kunnen u helpen bij het maken van een gedegen keuze. Ongeacht het membraan waarvan de verdringerpomp is voorzien, blijft zijn werkingsprincipe overigens hetzelfde.

Ervaren distributeur van verschillende pomptypen

Bent u op zoek naar een membraanpomp? Bij dit Hilversumse bedrijf treft u een vakkundig en gemotiveerd team. Naast verdringerpompen, waar hogedruk membraanpompen onder vallen, biedt de distributeur ook centrifugaalpompen en dempers. Dankzij een ervaring van meer dan vijftig jaar weet het bedrijf u altijd van deskundig advies op maat te voorzien. Het is centraal gelegen in Nederland en bedient industrieën in de gehele Benelux. Het ingenieursbureau is niet gebonden aan één fabrikant, waardoor u altijd ruime keuzemogelijkheden heeft.

https://promotec.nl/