Blogger
Image default
Woning en Tuin

Kies voor duurzaamheid en voorzie uw woning van houten gevelbekleding

Gevels van woningen worden tegenwoordig steeds vaker van bekleding voorzien. Wilt u uw gevel laten bekleden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn diverse materialen die gebruikt kunnen worden als gevelbekleding. Het liefst wilt u natuurlijk materiaal hiervoor gebruiken dat er goed uitziet, maar ook erg onderhoudsvriendelijk is en lang meegaat. Daarom doet u er goed aan om eens contact op te nemen met Platowood. Dit in Arnhem gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van duurzame houten gevelbekleding. Een houten gevel heeft weinig onderhoud nodig en is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren bij deze specialist. Platowood is de bedrijfsnaam, maar het is ook de naam van het materiaal dat dit bedrijf gebruikt. Er zijn uiteenlopende houtsoorten te koop bij hen, dus vindt u altijd wel een soort die past bij uw woning.

Dit bedrijf creëert prachtige bekleding voor uw gevel

Platowood beschikt ook jarenlange ervaring én de benodigde vakkennis om u gevel van prachtige houten bekleding te voorzien. De houtsoort die zij gebruiken, is uitstekend geschikt als gevelbekleding. Het materiaal is ecologisch verantwoord én erg duurzaam. Wanneer u uw woning een houten gevel geeft, kiest u voor een fraaie en esthetische uitstraling. Het hout wordt ook geplatoniseerd, waardoor het hout goed bewerkbaar en dimensiestabiel is. Ook is de isolatiewaarde van dit hout erg hoog, vaak tot wel 15 keer hoger dan beton. Eigenlijk is een keuze voor een houten gevel er eentje die enkel voordelen biedt! Dat wilt u toch ook?

Vraag een sample aan en ontdek de houtsoort

Wanneer u wilt meer weten over de mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding, is het verstandig dat u eens in gesprek gaat met Platowood. Indien gewenst kunt u zelf een sample aanvragen, zodat u een beter beeld krijgt van de houtsoorten die zij gebruiken. Heeft u verder nog vragen over hun producten? Neem dan contact op met de vakmensen van dit bedrijf.

https://www.platowood.nl/