Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Ga langs bij deze bedrijfswagenspuiterij voor uw gehele wagenpark

Als bedrijf wilt u natuurlijk te allen tijde indruk maken op potentiële klanten, maar wilt u uzelf en uw medewerkers ook laten rijden in een mooie bedrijfswagen. U kunt nu de visie en de persoonlijkheid van uw bedrijf op uw bedrijfswagens terug laten komen door ze te laten spuiten. Dit kunnen de kleuren van uw bedrijf zijn, maar ook het logo of andere zaken die passen bij uw onderneming. MAWEKO is een bedrijfswagenspuiterij waar u terecht kunt voor het laten spuiten van uw bedrijfswagen geheel naar uw smaak. Hoe creatiever hoe beter! Zorg ervoor dat uw wagens matchen met uw bedrijf en maak indruk op uw personeel en klanten.

Laat uw hele wagenpark spuiten in de kleuren van uw onderneming

Bij deze bedrijfswagenspuiterij kunt u terecht voor één auto, maar ook voor een heel wagenpark. De specialisten die bij dit bedrijf werken zijn erg creatief en kunnen veel voor u betekenen. Denkt u bijvoorbeeld aan het spuiten van reclame, maar ook striping behoort tot de mogelijkheden bij deze bedrijfswagenspuiterij. Hiervoor hebben ze een ruim aanbod aan verschillende kleuren. Wanneer u uw bedrijfswagen(s) laat spuiten, wilt u natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk mooi blijven en dat bijvoorbeeld uw logo er lang op blijft zitten. Hier zorgen ze bij MAWEKO natuurlijk ook voor door een extra laag coating op de wagens te spuiten. U kunt bij hen terecht voor een normale bedrijfswagen, maar ook voor andere voertuigen, zoals onder andere:

  • Bussen
  • Trailers
  • Touringcars
  • Vrachtwagens
  • Graafmachines

Geef uw wensen door aan de medewerkers van deze specialist

Wilt u uw bedrijfswagen of uw hele wagenpark laten spuiten in de kleuren van uw onderneming of wilt u uw logo erop laten zetten? Maak dan gebruik van de expertise van deze bedrijfswagenspuiterij. Hun medewerkers gaan vakkundig en nauwkeurig te werk. Wanneer u interesse heeft, maar vooraf graag wat meer informatie of een kostenplaatje wilt zien, kunt u altijd contact opnemen met deze bedrijfswagenspuiterij. Hun medewerkers helpen u graag verder met deskundig advies en meer informatie.

https://maweko.nl/