Blogger
Image default
Telefonie

3CX is er voor iedereen

De 3CX telefoon software van NuCall heeft mijn onderneming een groot dienst bewezen. Als baas van mijn onderneming heb ik met veel dingen rekening te houden. Is iedereen tevreden? Hoe zit het met de cijfers? Wat kan er beter? Loop de concurrentie op ons voorruit? En hoe kunnen we d.m.v. innovatie weglopen van de concurrentie? Dit zijn enkele vragen waar ik elke dag mee bezig ben. Vooral de vraag wat er beter kan blijft aan mij knagen. Als je het antwoord op deze vraag weet, dan weet je wat je mindere punten zijn. Het is dan zaak om die mindere punten te verwijderen. Toen ik eens grondig en kritisch naar mijn eigen organisatie keek wist ik eigenlijk wel waar haar zwakke plek zat, de interne communicatie.

Interne communicatie

Interne communicatie is een enorm breed begrip, dit zal ik eerst even iets specificeren. Met interne communicatie bedoel ik de onderlinge communicatie tussen de medewerkers, ook wel lijn communicatie genoemd. Dit heeft enkele redenen. Ten eerste is het communicatiesysteem niet goed. Zo hebben we namelijk vaak last van storingen en zijn er vaak onduidelijkheden. Daarnaast hebben we geen systeem of procedure die problemen, zoals quarantaine, makkelijk op kunnen lossen. Ten slot hebben we vaak problemen met de verbinding. Ons internet is niet ons sterkste punt, en dit gaat vaak ten koste van de productiviteit. 

NuCall en haar 3CX

Gelukkig bestaan er bedrijven die oplossingen zoals 3CX oplossen, NuCall is daar één van. Met 3CX software worden alle communicatiemiddelen die jij nodig hebt op één plek geïntegreerd. Hierdoor creëer je snelheid en effectiviteit. Een groot voordeel van 3CX en NuCall is dat er een abonnement is opgesteld op basis van het gelijktijdige gevoerde gesprekken. Zo betaal je niet een onnodig vast tarief per gebruiker. 

Probeer het ook!

Momenteel werk ik twee maanden met 3CX. Tot nu toe is het me enorm bevallen. Het valt goed in de smaak bij de medewerkers, ik heb geen storingen meegemaakt en daarnaast merk ik dat er al een stuk effectiever gewerkt wordt. Mocht je nog twijfelen, dan kun je ook een gratis demo starten. Maar neem van mij aan, je wordt niet teleurgesteld.