Blogger
Image default
Telefonie

De pieken in het belverkeer

Iedere ondernemer of werknemer kent het probleem. Opeens, vanuit het betrekkelijke niets, ontstaat er een enorme piek in het belverkeer. Deze piek is dan nauwelijks op te vangen en de gevolgen spreken voor zich. Ontevreden klanten, omzetverlies en imagoschade. Potentiële klanten en bestaande relaties haken af in het bestelproces doordat ze niet geholpen kunnen worden en wijken in het ergste geval uit naar de concurrent. Ook laat het bedrijf niet een bepaald professionele indruk achter.

Bedrijven kunnen het dan zich ook echt niet veroorloven om telefonisch beperkt bereikbaar te zijn. Dit geldt niet alleen voor grote organisaties, maar het voor kleine en middelgrote bedrijven. De consument anno 2016 verwacht gewoon dat ze altijd iemand aan de lijn kunnen krijgen die ze goed te woord kan staan. Nu is het logisch dat je als ondernemer geen extra personeel wilt inhuren om eventuele pieken in het telefoonverkeer op te vangen. Pieken betekent namelijk ook dat er dalen zijn, dus dat dat financieel geen optie is valt te begrijpen. Het is daarom ook geen verrassing dat bedrijven steeds vaker een beroep doen op externe partijen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het opnemen van de telefoon voor andere bedrijven en hebben hier veel ervaring mee. Bovendien kunnen ze garanderen dat de telefoon altijd wordt opgenomen en dat je klanten professioneel te woord worden gestaan.

Bizziphone, een gevestigde naam, heeft een telefoonservice die betaalbaar en professioneel is. Ze beschikken over goed opgeleide medewerksters met een commerciële achtergrond. Ook is er de mogelijkheid om je eigen persoonlijke telefoniste te krijgen. Deze verdiept zich dan in het bedrijf zodat klanten altijd goed geholpen kunnen worden. Bovendien is het fijn dat je klanten altijd dezelfde, vertrouwde stem aan de andere kant van de lijn horen. Een telefoondienst met alleen maar voordelen.

Voor meer info : http://bizziphone.com