Blogger
Image default
Aanbiedingen

Website-promotie op een sjabloon

backend web development

Website-ontwikkeling kan op twee manieren plaatsvinden:

  • een sjabloonoplossing gebruiken;
  • met het creëren van een individueel ontwerp;

Er wordt aangenomen dat zoekmachines dol zijn op sites met een uniek ontwerp en er de voorkeur aan geven door ze op hogere posities te rangschikken.

Laten we proberen dit probleem te begrijpen en erachter te komen of dit echt zo is.

Nadelen van een sjabloonsite

Het grootste nadeel van een sjabloonsite is het niet-unieke ontwerp.

De functionaliteit van de site is mogelijk beperkt en komt mogelijk niet overeen met de taken die aan de bron zijn toegewezen.

Onmogelijkheid van herziening en introductie van significante veranderingen.

Maar het kan niet ondubbelzinnig worden gezegd dat het gebruik van een site op een sjabloon een einde maakt aan de promotie ervan in zoekmachines. Als de site handig is voor gebruikers en om hun problemen op te lossen, zullen zoekmachines er ook dol op zijn.

Als u een kant-en-klaar sjabloon volledig kopieert zonder deze voor uzelf aan te passen, kan het resultaat natuurlijk onbevredigend zijn. Maar sjabloonsites hebben veel verschillende blokken waarmee u deze kunt uniek maken en als resultaat een volledig unieke pagina kunt krijgen. Neem bijvoorbeeld de websites van Hyundai-dealers die met succes worden gepromoot via unieke sjablonen.

Een ander belangrijk punt is de technische staat van de site. Als er geen technische fouten op staan, zijn de tags geoptimaliseerd en is de laadsnelheid hoog, dan heeft zo’n bron alle kans van slagen.

Uitvoer

Het is onmogelijk om ondubbelzinnig te zeggen dat de site niet kan worden gepromoot met behulp van een sjabloon. In elk geval is alles individueel en hangt het af van de concurrentie in de niche, de specifieke vereisten voor de functies van de site en andere factoren. Bovendien is het veel belangrijker om unieke inhoud op een sjabloonsite te hebben dan een site met een uniek ontwerp en gekopieerd materiaal erop.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html