Blogger
Image default
Financieel

Een persoonlijke lening voor een particulier nodig?

Stel u heeft geld nodig voor de aankoop van een auto omdat u een wat mobiliteit mist. Misschien wilt u uw woning wel anders inrichten of een deel van uw woning verbouwen. Ook kan het zijn dat u uw studie dient te financieren en daarom extra geld nodig heeft.

Voor al deze redenen en meer kunt u een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten. Goed Lenen helpt u graag bij het selecteren van de voordeligste kredietverstrekker. Wij werken met diverse kredietverstrekkers samen en adviseren u graag over de verschillende kredietvormen die bestaan. Zo kiest u voor de beste persoonlijke lening voor uw situatie.

Advies bij het afsluiten van een persoonlijke lening voor particulieren?

Als u een persoonlijke lening voor een particulier afsluit krijgt u het geleende geldbedrag meteen op uw bankrekening gestort. Voor de aflossing geldt een vast rentepercentage, hetzelfde af te lossen bedrag iedere maand, over een vooraf afgesproken looptijd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Omdat er verschillende soorten persoonlijke leningen bestaan en er diverse kredietverstrekkers zijn kan het goed zijn dat u advies wenst te krijgen bij het afsluiten van de persoonlijke lening. Goed Lenen verschaft u graag inzicht in de verschillende mogelijkheden en bekijkt met welke aspecten en situaties u allemaal rekening dient te houden. U weet dan zeker dat u een persoonlijke lening voor particulieren afsluit die bij uw situatie past.

Een persoonlijke lening afsluiten met Goed Lenen

Geld lenen doet u met Goed Lenen. Via ons een persoonlijke lening voor een particulier afsluiten betekent lenen met zekerheid. Er wordt een vaste rente gehanteerd vanaf 4,1% en er worden geen afsluitkosten in rekening gebracht.

De looptijd kan oplopen tot wel 180 maanden en u kunt de lening boetevrij aflossen. Daarnaast is ook een gratis oversluitservice beschikbaar en is zelfs het advies dat we u kunnen verlenen kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u ook een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten? Of zou u eerst graag advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. Bel ons op (0545) 221 299 of maak gebruik van het contactformulier.

Voor meer info : https://www.goedlenen.nl/