Blogger
Image default
Dienstverlening

Wat zijn FEFCO 0427 dozen?

FEFCO staat voor Federation of European Board Manufacturers. FEFCO-dozen zijn gemaakt van golfkarton en er zijn veel soorten, omdat er zoveel soorten zijn, zal dit voor verwarring zorgen. FEFCO is een ontworpen nummeringssysteem, zodat fabrikanten het kunnen gebruiken om codes aan productie dozen te koppelen. Met deze codes kunnen bedrijven of consumenten altijd de dozen krijgen die ze nodig hebben, ongeacht de fabrikant. FEFCO heeft veel internationale standaarden ontwikkeld, wat FEFCO erg praktisch maakt.

Dozen van FEFCO op maat bestellen

Je kan FEFCO dozen volledig personaliseren, naar jouw wensen. Zo kun je de maat, stijl en kleur kiezen. Je kan er zelfs een stuk tekst of jouw logo op laten zetten, zodat je klanten meteen zien van waar hun bestelling komt. FEFCO-dozen worden plat geleverd, je moet deze dus wel nog zelf in elkaar zetten. De dozen worden plat geleverd, zodat ze meer kunnen aanleveren in een keer. Het FEFCO-vouwsysteem is heel eenvoudig. Je hoeft ze alleen maar op te vouwen en de bodem af te dichten met plakband om de doos te verstevigen.

De FEFCO 0427

Heb je producten die je naar zakenrelaties of klanten wilt sturen? Dan is de FEFCO 0427, of de postbus de ideale verpakking voor dit doel. De FEFCO 0427 is een postbus doos die veel gebruikt wordt door webshops. Webshops gebruiken de FEFCO 0427, omdat die makkelijk te vouwen en makkelijk te versturen is. Deze dozen zijn ook volledig te personaliseren en naar jouw gewenste maat te maken. Hieronder worden een aantal kenmerken van de FEFCO 0427 opgesomd.

  • Te bestellen in ieder formaat
  • Mogelijkheid tot te personaliseren
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Heeft een automatische sluiting
  • Wordt geleverd met enkel of dubbel golfkarton
  • De ideale postdoos voor webshops

https://endlessbranding.com/fefco-0427-doos