Blogger
Image default
Dienstverlening

Met Douglas Jones tegels haalt u de uitstraling van Zuid-Europa naar uw eigen woning

Douglas Jones tegels betreft een merk dat onderdeel is van de Spaanse Porcelanosa Group, een bedrijf dat op het gebied van keramische tegels tot de absolute wereldtop behoort. Niet verwonderlijk, want Spanje weet – net als enkele andere Zuid-Europese landen – zijn bezoekers te verrassen met de prachtigste tegelpatronen. Binnen-, maar ook buitenshuis. Wilt u deze exclusieve mediterrane sfeer ook naar uw woning halen? Fravo Tegels is dé specialist in keramische tegels en in Dordrecht gevestigd. U kunt de collectie in een ruime showroom bekijken.

 

Rechtstreeks van de producent naar de showroom in Dordrecht

Bent u op zoek naar keramieken tegels en wellicht wel naar de bijzondere Douglas Jones tegels? Dan bent u bij de Dordtse showroom aan het juiste adres. De tegelhandelaar importeert al jaren tegels voor keuken en badkamer en andere ruimtes rechtstreeks van Spaanse, maar ook Portugese en Italiaanse fabrikanten. Zo vindt u altijd de ruimste en nieuwste collectie tegels in Dordrecht tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Enkel de kwalitatief hoogwaardigste tegels vindt u in Dordrecht

Fravo Tegels geldt al meer dan een kwart eeuw als specialist op het gebied van tegels en natuursteen. Het grootste deel van de tegels die u in Dordrecht in de showroom van dichtbij kunt bekijken, is op voorraad. Daardoor worden er zeer korte levertijden gehanteerd. Is het niet mogelijk om de showroom te bezoeken? Ook online vindt u het gehele assortiment terug. De specialist levert enkel materialen van de hoogste kwaliteit.

 

Tegels die aan elke interieurwens voldoen

Of u nu voor Douglas Jones tegels of andere keramische tegels kiest, elke collectie is uniek te noemen en ontwikkeld met een passie voor stijl en perfectie. De hoogwaardige tegels zijn bovendien duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Zo zult u, ook bij dagelijks intensief gebruik, ook in de toekomst van hun uitstraling kunnen genieten. Welke interieurstijl u ook voor ogen heeft, u zult altijd een collectie vinden die daar op zijn plek is.