Blogger
Image default
Beauty en verzorging

Bij de pedicuresalon in Enschede krijg je een heerlijke behandeling

Om even lekker te genieten van een ontspanningsmoment ben je bij de heerlijke pedicuresalon in Enschede aan het goede adres. Bij deze salon worden er allerlei uitgebreide behandelingen aangeboden waar er vooral focus wordt gelegd op de behandeling van je voeten, maar het is ook mogelijk om hier nog elementen aan toe te voegen. Denk hierbij aan het harsen van ongewenste haren op bijvoorbeeld je benen of onder je oksels. Ook is een massage een van de onderdelen die je kunt toevoegen aan een behandeling bij de pedicuresalon in Enschede. De massage wordt voornamelijk gegeven bij je voeten, maar ook worden vaak de onderbenen en kuiten meegenomen tijdens deze massage. Hierin kun je zelf een voorkeur aangeven.

 

Hoelang duurt de behandeling?

De basis behandeling van de pedicuresalon in Enschede heeft een tijdsduur van drie kwartier. Bij deze behandeling horen een aantal zaken die je in ieder geval kunt verwachten. Dat betekent het desinfecteren van de voeten, het knippen van de teennagels en eventueel het verwijderen van eeltplekken of likdoorns. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld kalknagels worden deze ook meegenomen in de behandeling. Ook worden je voeten tijdens de basis behandeling van de pedicuresalon in Enschede geheel verzorgd met daarvoor bestemde crèmes die zeer hydraterend zijn.

 

Aandacht aan de voeten

Naast een basis behandeling kan je bij de pedicuresalon in Enschede ook kiezen voor een aangepaste behandeling, waarbij er een deel van de tijd aandacht wordt besteed aan de voeten, maar waarmee je bijvoorbeeld ook kunt kiezen voor een behandeling waarbij het harsen en masseren wat meer aandacht krijgt. Hierbij heb jij de touwtjes in handen en kan jij aangeven waar de voorkeur naar uitgaat.