Blogger
Image default
Banen en opleidingen

Waarom een taalcursus Frans?

Voor veel mensen is de Franse taal erg lastig om onder de knie te krijgen. Uitspraken en grammatica zijn totaal anders als wat we in het Nederlands gewend zijn. Voor deze mensen worden dan ook speciale cursussen georganiseerd om de Franse vaardigheden nog een spreekwoordelijk zetje te geven. Een taalcursus Frans heeft over het algemeen een goede uitwerking op je spreekvaardigheden, zodat je prima uit de voeten kan tijdens een bezoek aan Frankrijk.

Taalcursussen worden op verschillende niveaus georganiseerd zodat je op het juiste niveau kan instromen. Voor diegene die de Franse taal al redelijk onder de knie hebben zijn er cursussen, maar ook voor diegene waarvoor de Franse taal compleet nieuw is.

 

Ook zakelijk wordt deze taal natuurlijk erg veel gebruikt.

Bedrijven die zaken doen met andere bedrijven uit Frankrijk hebben natuurlijk mensen nodig die de taal vloeiend spreken. Zo zijn er vele andere voorbeelden van bedrijven die opzoek zijn naar medewerkers die goed Frans spreken. Het goed beheersen van een vreemde taal levert dus ook werkgelegenheid op, ondanks dat je niet direct zou denken dat de Franse taal nou een taal is de veel gesproken wordt in de zakenwereld. Het is ook zo dat bijvoorbeeld de Engelse taal meer gesproken wordt in de zakenwereld, maar het beheersen van andere vreemde talen is heel belangrijk in deze sector.

Een taalcursus Frans is dus in eerste instantie een verrijking voor uzelf, maar ook vele gevallen voor het bedrijf waarvoor u werkt. Spoed!

 

De Franse taal wordt niet alleen in Frankrijk gesproken. Er zijn verschillende andere landen op de wereld waar ze deze taal spreken zoals Ivoorkust, Kameroen, Senegal, Nigeria en vele andere landen. Wat opvalt is dat dit vooral landen zijn uit het Afrikaanse werelddeel.

Het is dus wel degelijk een belangrijke, veel gesproken wereldtaal.

In veel van de gevallen in Afrika is het zo dat niet alle inwoners van deze landen Frans spreken, maar het overgrote deel wel.

 

Een taalcursus Frans is dus helemaal zo gek nog niet voor je ontwikkeling. Denk er wel om dat de Franse taal lastig onder de knie te krijgen is, en dat het dus enige tijd en moeite kost om het voor elkaar te krijgen. Na verloop van tijd zul je gaan merken je de Franse taal je steeds beter gaat beheersen en vaak krijgen mensen er dan ook nog eens veel meer plezier in!

Voor meer info : http://www.tandartspraktijkdentia.nl/spoed-tandarts-rotterdam/