Blogger
Image default
Banen en opleidingen

Handigste gadgets tijdens het kamperen

Ben jij van plan  om deze zomer er weer lekker er op uit te gaan met de caravan? Dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn. Wij hebben een lijst voor jou gemaakt met handige gadgets die jouw vakantie een stuk fijner gaan maken. Zo is jouw caravan straks volledig uitgerust met de meest moderne gadgets waardoor jij nog ontspanner op vakantie gaat.

Draadloze camera

Een achteruitrijcamera draadloos is een must have voor je caravan. Als je op reis gaat met je caravan is het natuurlijk lastiger om te zien wat het verkeer achter je doet. Met een achteruitrijcamera caravan kan jij precies zien wat er gebeurt. Je zal niet meer het probleem hebben dat iemand moet uitstappen en jouw moet assisteren bij het inparkeren. Dankzij de camera kun je dit volledig zelf doen en ook nog eens veilig.

Pocket shower

Zijn de douches op de camping vies of zelfs niet aanwezig? Geen probleem, want met de pocket shower kan jij douchen waar je maar wilt. Je vult de pocket shower met 2,5 liter water en laat deze een tijdje in de zon staat. De inhoud is genoeg om jezelf binnen enkele minuten helemaal af te spoelen.

Muggen Repeller

Wie haat ze niet; Muggen. Elke vakantie is het weer raak en wordt je helemaal lek gestoken door de honderden muggen. Gelukkig is hier een handige gadget voor namelijk de Portable Mosquito Repeller. De gadget bevat een botanische mix van allerlei soorten kruiden die de muggen op afstand houdt.

SolarMonkey Charger

Tegenwoordig kan niemand meer zonder smartphone op reis. We gebruiken onze smartphone dagelijks voor honderden dingen. Het is dan ook belangrijk om in bezit te zijn van een powerbank. Om onze elektronische apparaten op te laden kan je gebruik maken van de SolarMonkey Charger. Deze oplader werkt op zonne-energie en is eenvoudig mee te nemen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zonder stroom komt.

 

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/