Blogger
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialist in de verhuur van kantoorruimte

Voor het uitvoeren van uw werk is het natuurlijk belangrijk om een goede werkplek te hebben. Daarom is het aan te raden om een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in de verhuur van kantoorruimte. Van Keulen Vastgoed – Verhuur is zo’n bedrijf die veel ervaring heeft met het verhuren van panden en ruimtes aan particulieren, instellingen en ondernemers. Denk daarbij aan bedrijfshallen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en winkels, maar ook garageboxen, opslagruimten en landbouwgronden behoren tot de mogelijkheden. Door hun kleinschaligheid en flexibiliteit kunnen ze u de best mogelijke service bieden.

Profiteer van de flexibiliteit

Bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur profiteert u van flexibele looptijden van overeenkomsten. Wilt u bijvoorbeeld maar tijdelijk gebruikmaken van de verhuur van een kantoorruimte? Dan is het mogelijk om een tijdelijk contract aan te gaan. Zo zit u niet vast aan een langlopende overeenkomst en kunt u zelf ook flexibel te werk gaan. Daarnaast hebben ze een korte opzegtermijn. Zit u met uw bedrijf nog in de startfase en bent u zoekende naar de geschikte werkwijze en locatie? Dan is het huren van kantoorruimte bij dit bedrijf een goede optie! Wanneer u er wel voor kiest om een contract met een langere doorlooptijd aan te gaan, is het mogelijk om aanpassingen te laten doen aan de ruimte, zodat het kantoor helemaal aan uw wensen voldoet. Van Keulen Vastgoed – Verhuur regelt dit voor u en u heeft hier dus zelf geen zorgen aan.

Vraag advies over de geschikte kantoorruimte

Bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur bent u verzekerd van goede en persoonlijke service. Klantvriendelijkheid staat bij hen voorop. Daarnaast hebben hun medewerkers veel kennis en expertise op het gebied van de verhuur van kantoorruimte. Zij weten welke ruimtes en panden er in de regio Arnhem geschikt zijn voor u. Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met de medewerkers van Van Keulen Vastgoed – Verhuur en zij helpen u verder. Ze gaan met u in gesprek en geven passend en eerlijk advies.

https://vankeulenverhuur.nl