Blogger
Image default
Banen en opleidingen

Schakel makkelijk interim management in

U heeft met uw bedrijf misschien wel een idee voor een interessant tijdelijk project. Daarvoor wilt u rekenen op goede en gekwalificeerde medewerkers. Natuurlijk is het niet evident om vaste medewerkers te overbelasten met de werkdruk van een tijdelijk project. Interim management is het antwoord. Bij Conessence zijn ze gespecialiseerd in het selecteren van de perfecte profielen voor uw tijdelijke project. Met jaren aan ervaring in het rekruteringsproces wisten zijn al vele vacatures in finance, HR en algemene managementposities te vullen met betrouwbare werknemers.

Heb zicht op het volledige proces

In hoeverre u wilt betrokken zijn in het sollicitatieproces kiest u helemaal zelf. Geef door aan de experts wat de essentiële kwaliteiten zijn voor de mensen die u graag als interim management zou inzetten voor uw tijdelijk project. In welke kennisvelden moeten deze personen ervaren zijn? Wat voor vaardigheden moeten zij zeker onder de knie hebben? Op basis daarvan zullen wij kijken naar de profielen die op de markt beschikbaar zijn. Wanneer zij weten dat iemand misschien wel de perfecte persoon is om uw projecten te onderbouwen, laten ze iets weten. Vervolgens kiest u zelf of u graag bij het sollicitatiegesprek aanwezig bent of geeft u door welke informatie u absoluut wilt weten. Niet alleen interim management, maar ook al uw vacatures in HR en finance zullen probleemloos ingevuld worden met geschikt personeel.

Reken op flexibiliteit

Mocht u merken dat een van uw interim managementposities bezet wordt door een bijzonder geschikt profiel die u liever permanent in dienst wilt nemen, hoeft u niet naar een andere dienstverlener dan Conessence te zoeken. Aangezien dit vaker voorvalt, maken zij vlot deze overgang van contract voor u in orde en zorgen zij dat deze goed collega ook helemaal tevreden zijn steentje bijdraagt aan uw onderneming. Neem daarom vandaag nog contact op met dit gespecialiseerd rekruteringsbedrijf!

https://www.conessence.com/