Blogger
Image default
Alarmsysteem

Wat is het geheim om een goede lockpicker te worden?

Na jaren lang te lockpicken met een lockpick set krijg ik nog steeds een adrenaline rush van het openen van een slot. Veel mensen vragen zich dan ook af wat het geheim is om een goede lockpicker te worden. Dit onderwerp wil ik graag gaan behandelen, maar eerst wil ik het hebben over lockpicken zelf.

Veel mensen op het internet die veel kunnen uitleggen over de techniek van lockpicking. Ongetwijfeld zijn er ook veel mensen die er nog meer over kunnen vertellen dan ik er over kwijt kan. Ik wil daarom in dit artikel ook niet veel kwijt over wat je allemaal op het internet al kan vinden. In plaats daarvan leg ik uit wat de meest efficiënte wijze is om je lockpick skills te bevorderen in een korte periode.

“Wat is een logische wijze om beter te worden in lockpicken?”

Inmiddels ben ik een aantal jaar bezig met het ontwikkelen van mijn lockpick vaardigheden waar heel wat uurwerk in heeft gezeten. Voordat ik dit verder typ wil ik een algemene aanbeveling maken over iets wat ik het liefst had gelezen in de tijd dat ik begon met lockpicken.

Hoewel er veel wordt uitgelegd is het een boek, het is gratis, geschreven door een man genaamd Koen Duindam. Hij heeft een blog geschreven en daarin legt hij in verschillende artikelen zovéél over lockpicking uit, zodat je snel progressie maakt met lockpicking. Het heet Lockpickinguniversiteit en het is echt fantastisch wat je hier allemaal over lockpicking kan vinden. Zodra je op zijn blog bent geweest hoef je nergens anders meer heen. Hier kan je zoveel in vinden, zodat je verder kan met lockpicking.

Voor meer info : http://www.lockpicktips.nl/