Blogger
Image default
Aanbiedingen

Rijscholen in Alphen

Op zoek naar een Rijschool in Alphen aan den Rijn? In dit artikel vind je informatie over het vinden van de rijschool die het beste bij jou past, de gemiddelde tarieven zodat je niet teveel betaald en waar je op moet letten als je een rijschool uit kiest

Tarieven

Een goede rijschool heeft een tarief van 35 tot 42.50 euro per les van 50-60 minuten. Houdt er rekening mee dat wanneer de tarieven lager zijn je vaak te maken hebt met een rijschool die net is begonnen, zo proberen ze klanten aan te checken. Het is daarom altijd belangrijk te kijken op de website van het CBR hoeveel rijexamens een school heeft afgelegd en hoeveel er hiervan geslaagd zijn. Als het erg laag is moet je behoudend zijn en niet direct hele pakketten afnemen.

Gratis proefles

Een goede rijschool Alphen aan den Rijn biedt altijd een gratis proefles aan, neem nooit zomaar een les pakket af, maar ervaar altijd eerst een proefles, dan kan je het beste besluiten of je verder gaat bij deze rijschool en of de rij instructeur goed bij je past, het kan namelijk erg lastig worden je rijbewijs te halen als je geen klik hebt.

Voor meer info : http://www.rijschool-alphen.nl