Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Het leasen van een Renault Trafic

Ben je een ondernemer en wil je onbezorgd een bedrijfswagen leasen? De oplossing is een Renault Trafic leasen. De Renault Trafic is een bedrijfswagen met veel ruimte en een inrichting die uitgerust is met alles wat een ondernemer nodig heeft. De wagens zijn te herkennen aan de rechte zijwanden en ze beschikken over een grote laadlengte en veel laadvermogen. De Renault Trafic kan tevens als mobiele werkruimte worden gebruikt, doordat de wagen over veel opbergruimte beschikt. Naast de genoemde mogelijkheden kan de Renault Trafic ook voor personenvervoer worden gebruikt. Dit is vooral handig voor ondernemingen die hun werknemers laten ophalen en weer afzetten na het werk.

De beste lease oplossing Wie tijd en financiële mogelijkheden heeft kan uit vele leasemaatschappijen kiezen, die de Renault Trafic aanbieden. Zo zijn er maatschappijen waarbij je zelf je contract kunt samenstellen. Ook heb je de mogelijkheid om uit verschillende modelopties te kiezen, zoals de kleur of extra inbouw. Een ander interessant punt om in overweging te nemen, is dat je bij de Renault Trafic ook een ondernemers only-voordeel kunt krijgen. Hierbij kun je de wagen tegen 0% rente financieren en daarmee kun je het voordeel laten oplopen. Je bepaalt zelf het leasepakket dat bij je past en betaalt een vast bedrag per maand met de gewenste dienstverlening. Deze bestaat onder meer uit wegenbelasting, verzekering, onderhoud en afschrijving van de wagen.

Renault Trafic Shortlease Heb je een bus nodig voor een korte tijd? Dan kan Shortlease een uitkomst bieden. Je leaset het voertuig voor een periode vanaf een maand bij de meeste leasemaatschappijen. Hierna kun je het leasecontract altijd opzeggen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Deze mogelijkheid van leasen is bijvoorbeeld ideaal wanneer de bedrijfsactiviteiten afhankelijk zijn van het seizoen, maar ook wanneer je slechts kennis wilt maken met het leasen van een auto.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen