Blogger
Image default
Mode en Kleding

UGG australië schoenen – Comfortabel en luxueus

De huidige collecties omvatten winterlaarzen, maar ook loafers en teenslippers. Om vooruit te lopen op de vraag die nu zou kunnen rijzen, zeg ik: Ja, deze zomerschoenen zijn ook van suède en gevoerd met lamsvel. De onconventionele collectie UGG-schoenen is gezellig en presenteert zich in felle neonkleuren. Voor de hoogste waarden op de thermometerschaal biedt UGG ook schoenen aan zonder de karakteristieke kenmerken van lamsleren laarzen. Eenvoudige, tijdloze sleehakken, sandalen en teenscheiders in heldere kleuren en motieven zijn comfortabele schoenen voor de zomer.

In de winter zijn UGG-winterlaarzen onmisbaar. Het uiterlijk van UGG-schoenen heeft een hoge herkenningswaarde: een geometrische snit met opvallende contrasterende stiksels maakt UGG-schoenen onmiskenbaar. Net als de teenscheiders en andere zomermodellen zijn ook de klassieke winterlaarzen er in opvallende neonkleuren. Details zoals edelstenen, strikken, klinknagels, ritsen en glinsterende metalen lovertjes worden ook gebruikt. De schachtlengte van de laarzen varieert tussen kort en lang. De korte schacht komt overeen met de lengte van de enkel, de lange schacht meer met de lengte van de kuit.

De extra waterdichte exemplaren van UGG-schoenen hebben de specifieke Vibram-buitenzool. Ze zijn niet alleen ontworpen om u warm te houden op bijzonder koude dagen, maar ook om uiterst duurzaam te zijn. Het gamma wordt vervolledigd met sportschoenen, loafers en ballerina’s. Deze dragen ook de onmiskenbare stijl van UGGs schoenen. De pantoffels zijn warm gevoerd met schapenvacht en het buitenmateriaal is gemaakt van zacht suède, net als de winterlaarzen.

Opvallend of casual – UGG-schoenen zijn er voor elke smaak
Dankzij de liefdevolle details krijgen de loafers hun individuele touch. Kabelgebreide structuren op het buitenmateriaal of ronde, witte opzetstukken op de teen van de schoen maken ze tot een modehoogtepunt. Andere modellen hebben een meer casual design. UGG-trainers worden gekenmerkt door subtiele snits en kleuren. Een hele reeks ballerina’s van UGG Shoes is ook in deze stijl. Ze hebben pastel- en aardetinten en het zachte velours met onopvallende strikjes zorgt voor een mooie algemene look.
UGG-schoenen combineren het beproefde concept van UGG-winterlaarzen met een nieuw, casual design. Als je toch al een fan bent van UGG-laarzen, vind je bij UGG niet alleen schoenen voor de winter, maar kun je je ook kleden in de populaire UGG-stijl van elk jaar, die zeker allesbehalve “lelijk” is.