Blogger
Image default
Toerisme

Ervaar de veelzijdigheid van het land tijdens een rondreis door Italië

Italië is een prachtig land dat veel te bieden heeft op het gebied van geschiedenis, cultuur en gastronomie. Maar daarnaast is Italië een prachtig land als het aankomt op landschappen en idyllische plaatsen. Iedere regio in Italië heeft niet alleen iets anders te bieden qua gastronomie en cultuur, maar dit geldt ook voor de landschappen en plaatsen. Zo kunt u sneeuw vinden in de Pyreneeën, uitgestrekte landschappen in Toscane of mooie natuur op eilanden als Elba, Lampedusa en Capri. Eén van de meest idyllische plekken in Italië is misschien wel Cinque Terre, vijf oude vissersdorpjes tegen de rotsen omhoog gelegen, met een prachtig uitzicht op zee.

Een rondreis samenstellen

Bent u helemaal klaar voor uw rondreis door Italië maar vindt u het nog een uitdaging om deze samen te stellen? Dan helpen de medewerkers van Vámonos Travels u graag verder. Samen met u werken zij uw wensen uit in de perfecte rondreis door Italië. U kunt zelf de nadruk leggen op de cultuur, kunst of gastronomie, maar ook een combinatie van deze dingen is mogelijk. Daarnaast bepaalt u zelf hoeveel tijd u ergens door wilt brengen of kunt u uw rondreis combineren met een uitstapje naar één van de eilanden.

Niet alleen Italië

Naast een rondreis door Italië kunt u bij Vámonos Travels ook terecht voor bijvoorbeeld een rondreis door Spanje. Ook voor een rondreis door Spanje geldt dat u deze volledig zelf samen kunt stellen en hierin al uw wensen kunt verwerken. De medewerkers kijken graag met u mee naar de beste route voor uw rondreis door Spanje. Dankzij deze individuele rondreizen bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u alles bekijken wat u wilt en zelf bepalen hoeveel tijd u hieraan besteedt. Bij vragen of voor een offerteaanvraag mag u altijd contact met het enthousiaste personeel van Vámonos Travels opnemen.