Blogger
Image default
Mode en Kleding

Online of in de winkel shoppen?

Online of in de winkel shoppen?

 

Door de komst van het internet zijn mensen natuurlijk online massaal gaan bestellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is online wel verkrijgbaar. Zo kun je tegenwoordig zelfs een auto bestellen, maar gaat kleding en lingerie natuurlijk ook perfect. Niet voor niets is dat dan dus ook de reden waarom heel veel mensen de voorkeur geven om online te gaan shoppen. Of dat in alle gevallen ook de beste keuze is dat valt vaak nog maar te bezien. De voornaamste reden waarom mensen ervoor kiezen om online te bestellen is een stukje gemak. Je kunt je voorstellen dat wanneer je speciaal naar de stad moet en de auto moet parkeren voor bijvoorbeeld alleen een broek, trui of fantasie bikini, dit natuurlijk ontzettend veel tijd in beslag neemt.  Laten we eerlijk zijn we hebben tegenwoordig toch allemaal tijd tekort?  Om je een idee te geven gaan we in dit artikel verder in op de voordelen en nadelen van het online bestellen maar ook het bestellen in een fysieke winkel.

 

Fysieke winkel

 

Nog altijd is een grote groep mensen die het toch wat fijner vindt om naar een fysieke winkel te gaan. De reden is dat ze daar van a tot z en persoonlijke behandeling krijgen wat vaak bij een duurdere uitgave ontzettend op prijs wordt gesteld. Vaak als het onder de technische geval gaat is het toch wel fijn dat er iemand Is die hierbij kan helpen. hetzelfde geldt eigenlijk voor bijvoorbeeld kleding waar specifieke maat aangebonden is. Vooral wanneer je niet zo vaak aanschaft is het natuurlijk lastig om te kunnen bepalen wat nu wil of niet fijn zit .met de expertise van een winkelmedewerker, is de kans natuurlijk een stuk groter dat je slaagt kan dat je dit helemaal op eigen houtje moet doen. Stel je bent zwanger wat je waarschijnlijk niet iedere maand bent is het fijn dat er iemand met ervaring met je mee kan kijken wat nu een geschikte voorgevormde voedingsbh is.

 

Online shoppen

 

 een andere optie is natuurlijk het online shoppen. Dat dit de laatste jaren exponentieel gegroeid dat is natuurlijk niet zo heel vreemd gezien de situatie van de afgelopen periode.  ondanks dat veel mensen het prettig vinden om online te winkelen,  blijft het toch altijd spannend wat je nu daadwerkelijk in huis krijgt. Je hebt immers wel wat besteld maar of het past dat is vaak nog maar de vraag.  je zit er ook niet op te wachten dat je vlak voor een feestje een nieuwe bh besteld en deze uiteindelijk helemaal niet blij te passen. Dat geldt natuurlijk ook voor de aanschaf van een nieuwe sport bh voor een spannende hardloopwedstrijd. Het is natuurlijk niet prettig, dat je eindelijk je shock absorber bh in huis hebt en deze helemaal niet goed is.