Blogger
Image default
Financieel

Een hypotheekadviseur vlakbij Bergen op Zoom zonder commissie

Wanneer u op zoek bent naar een hypotheekadviseur in de regio Bergen op Zoom, weet u misschien al wat belangrijk voor u is. U hebt nagedacht over de eisen waaraan deze adviseur voor u moet voldoen. Of misschien nog helemaal niet en bent u eerst op zoek naar iets meer informatie over wat zo’n adviseur nu precies doet en hoe u een goede adviseur herkent. Voor veel mensen is het zeer belangrijk om te weten of een adviseur werkt op commissiebasis of niet. Hoe zit dat voor u? En wat zijn voor u de voor- en nadelen?

Waarom een hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom zonder commissie fijn kan zijn

Een hypotheekadviseur die op commissiebasis werkt, geniet vaak geen voorkeur bij klanten. Er zijn de afgelopen jaren al de nodige veranderingen gemaakt. Zo ontvangt een adviseur nooit meer commissie van de bank bij het afsluiten van een hypotheek. Dit komt de objectiviteit en kwaliteit ten goede, want er is immers geen prikkel meer voor de adviseur om het product te adviseren waar hij/zij het meeste aan verdient. Het kan echter nog wel voorkomen dat een adviseur met u op commissiebasis werkt: dat wat u betaalt afhankelijk is van bijvoorbeeld de hoogte van het hypotheekbedrag. De adviseur ontvangt in dat geval een percentage. Misschien hebt u hier geen moeite mee, maar aan de andere kant: als u een hogere hypotheek afsluit, stijgen de kosten van advies ineens ook. Is dat wat u wilt? Dat is uiteraard aan u om te betalen.

De hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die u zoekt

Gelukkig is er altijd iets te kiezen, ook op het gebied van adviseurs. Zoekt u een hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die werkt zonder commissie, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Baas Assurantiën. Maak altijd eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de adviseur van uw keuze echt goed bij u past.

https://baasassurantien.nl/hypotheek/