Blogger
Image default
Financieel

De mooiste speciale 2 euromunten voor uw verzameling

Het verzamelen als muntenverzamelaar van alle speciale 2 euromunten is een prachtig doel. Deze en nog vele andere unieke munten koopt u dan ook vanzelfsprekend bij Coins4all. U zult zien dat het ruime online aanbod van dit bedrijf vele bijzondere munten omvat, allen direct te bestellen. Hoe klinken bijvoorbeeld de speciale jubilea-munten zoals 2 euromunten geslagen ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis? Het zou ook goed kunnen dat een van de speciale 2 euromunten geslagen in België in 2014 een betere aankoop is. Ongeacht de munt heeft Coins4all deze en nog vele andere bijzondere munten op voorraad voor u.

U ontvangt uw munten in een luxe verpakking

U weet natuurlijk dat het verzamelen van munten voornamelijk draait om de beleving. Daarom is de verpakking waarin wij de speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten leveren ook met veel aandacht uitgevoerd. Een luxe verpakking van Coins4all is ontworpen als een zogeheten coincard. Dit is een premium plastic kaart met een uitsparing waarin uw bijzondere munt netjes is bevestigd. Deze constructie zorgt ervoor dat de munt altijd veilig vervoerd wordt en er prachtig uitziet bij aankomst. Nog een voordeel van de coincard is dat deze uitgevoerd met speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten een prachtige cadeaupresentatie vormt. Zo is dit meer dan alleen het ideale geschenk voor een muntenfanaat, maar ook nog eens uiterst gemakkelijk om te geven! Het enige wat u nog hoeft te doen is het daadwerkelijke bestellen van de munt. Wel zo makkelijk, toch?

U betaalt bij hen te allen tijde veilig

De handel in bijzondere munten is er een waar de veiligheid uiteraard altijd hoog in het vaandel moet staan. Er is namelijk geld mee gemoeid! Om ervoor te zorgen dat de speciale 2 euromunten die u gaat bestellen gewoon netjes bij u aankomen, verpakt Coins4all de munten op een veilige maar vooral discrete manier. Op deze wijze vallen ze doorgaans niet op voor degenen die er mogelijk kwaad mee willen. Bij het betalen ervaart u direct dat het betalingsproces volledig veilig geschiedt – bij Coins4all betaalt u immers altijd in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Als u voor €75,- of meer aan munten bestelt, neemt dit bedrijf ook nog eens de verzendkosten voor zijn rekening!

https://www.coins4all.nl/