Blogger
Image default
Auto’s en Motoren

Profiteer van een totaalpakket als u uw autoschade laat herstellen door de specialist in Maastricht

U wilt toch ook genieten van een uitstekende service als u een autogarage in Maastricht inschakelt voor het herstellen van uw autoschade? Zo kan het zijn dat u iets tegen uw ruit heeft gekregen of dat er een andere reden is dat uw ruit is beschadigd. WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

U heeft een leuke vakantie achter de rug, maar helaas heeft uw caravan of camper schade opgelopen door een klein ongeluk. Als u naar een professionele autogarage gaat, wordt dit snel en vakkundig voor uw opgelost. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen! 

Autoschade aan uw oldtimer? Kom langs bij de specialist in de omgeving van Maastricht

U heeft een prachtige oude oldtimer in de garage staan. Alleen heeft dit pareltje wel wat onderhoud nodig, omdat u een hele tijd geleden schade heeft opgelopen. U wilt natuurlijk niet dat de allure van uw voertuig verloren gaat. Maar waar kunt u dan terecht om de autoschade aan uw oldtimer te herstellen, het liefst bij u in de buurt van Maastricht? Kom naar WellColl Groep! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Hierbij worden de modernste technieken en verzorgende autolakken gebruikt. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.