Blogger
Image default
Zakelijk

De radio is de beste optie!

Heerlijk in de auto op vakantie, dit zijn meestal lange tochten. Het kan vaak heel ontspannen zijn om in de auto te zitten, maar een rit naar de vakantie bestemming is vaak verder dan je denkt. Uzelf en de kinderen moeten zich wel een beetje kunnen vermaken in de auto. Wanneer de kinderen zich niet kunnen vermaken ontstaat er snel ruzie in de auto en dat moet natuurlijk niet gebeuren.

Wat vaak wordt aangeraden is om spelletjes te doen met de kinderen. De kinderen kunnen zich vermaken met nummerborden opschrijven of auto’s spotten. Ik denk ook zeker dat deze activiteiten zullen helpen. Daarnaast is nog een factor erg belangrijk, namelijk muziek! Muziek maakt de sfeer in de auto vaak een stuk gezelliger. Het is ook echt bewezen dat muziek de emotie van mensen kan beïnvloeden. Zorg er dus voor dat er gezellige of rustgevende muziek opstaat in de auto, dit zal zeker helpen.

Nu zult u denken, nee hè niet weer die eindeloze kinder CD’s. Nee dat hoeft zeker niet. U kunt ook een leuke radiozender uitzoeken. Er zijn tegenwoordig enorm veel radiozender. Al deze zenders hebben een bepaald soort genre. U kunt dus van te voren kijken welk genre u aanspreekt. Houdt u meer van classics, dan is radio 10 gold een goede oplossing.

Wist u dat radio luisteren veel makkelijker is geworden? Radio luisteren kan namelijk tegenwoordig heel gemakkelijk via het internet. U kunt via een online radio platform alle radiozenders beluisteren. Zo heeft u alle zenders bij elkaar. U kunt al deze stations sorteren op genre. U kunt dus allereerst kijken wel genre het beste bij u past en daarna een station kiezen die daar goed bij past. Dit radioplatform heet Radioguide. Het is een internationaal platform, het is dus ook zeer gemakkelijk om muziek uit het buitenland te beluisteren.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm/