Blogger
Image default
Wijn

Whiskey glazen combineren met een sigaar.

Whisky staat voor een bepaalde luxe waarbij je een sigaar opsteekt en heerlijk geniet van je drankje. Natuurlijk is het nog leuker als je naast je sigaar ook een paar mooie whiskey glazen hebt. Je hebt tenslotte al een veel geld uitgegeven aan een mooie fles whisky en daar komt nog eens een sigaar bij. Whiskey glazen zijn een investering waar je jaren lang plezier van kan hebben. Vooral als je een set met whiskey karaf bestelt. Je kan zo’n set prachtig op het dressoir neerzetten en genieten van een heerlijk glas verse whisky.

Whiskey glazen met een rokerige sfeer.

In de Whiskey Glazen Shop kom je niet alleen whiskey glazen tegen met een strak uiterlijk, maar ook met een rokerige sfeer. Op de foto zie je de sigaar rook al opstijgen. Het enige wat nu ontbreekt is de bestelling om er lekker zelf van te genieten. Je kan de glazen kopen binnen vrijwel ieder budget. Soms heb je al een setje whiskey glazen voor € 10, maar er zijn ook glazen die je pas vanaf € 20 kan aanschaffen. Uiteraard is een complete set met whiskey karaf een stukje duurder. Vanaf € 69 kan je zo’n prachtige set aanschaffen. Dit is wel echt kristalglas en dus niet dat goedkope glas wat ze bij de lokale huishoudwinkel verkopen.

Whiskey glazen online bestellen.

Bestel vandaag nog online jouw setje whiskey glazen voordat het 15.00 is. Op werkdagen ontvang je het setje glazen de volgende dag al in huis. Laat je verrassen door de kwaliteit van echt kristalglas. Jouw favoriete drankje komt nu nog beter uit en je kan extra genieten van de aroma’s die vrijkomen bij het drinken van je favoriete drankje. Laat je inspireren door de mogelijkheden om je eigen whiskey glazen online te bestellen in de online shop. Het enige wat nu nog ontbreekt is een sigaartje!

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl