Blogger
Image default
Winkelen

Nieuws uit Eerbeek

Eerbeek is een gezellig dorp in de gemeente Brummen in Gelderland. Het is een streek waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook zeker plezier kunt beleven. Niet voor niets wonnen ze vorig jaar de titel ‘dorp van het jaar’. Maar ook wat er allemaal speelt en gebeurt in Eerbeek is interessant om te lezen. In dit artikel delen we het laatste nieuws uit Eerbeek!

Open avond cultureel café in de Burcht

Cultureel Café Eerbeek organiseert op dinsdag 30 oktober een Open avond. Tijdens deze avond is iedereen welkom om kennis te maken met Cultureel Café Eerbeek. Vanuit het bestuur zal er een presentatie worden gegeven over wat Cultureel Café Eerbeek een uniek cultural café maakt. Daarnaast is er een kleine discussie waarna iedereen voor de gezelligheid mag blijven plakken en kan gezellig meedoen met de spellen die de café heeft, zoals een tafelvoetbalspel.

Feestelijke opening Sportpaleis

Op vrijdag 9 november vindt de officiële opening plaats van het Sportpaleis in Eerbeek. In dit Sportpaleis kunnen kinderen al vanaf 6 jaar heerlijk tennissen, voetballen, basketballe, maar ook badmintonnen. Na een lange verbouwing is het sportpaleis klaar en mag het nu eindelijk geopend worden. De opening wordt verzorgd door enkele bekende sporters, waaronder voetballer Spieler van de Eerbeekse voetbalvereniging FC Eerbeek. Er staat een heerlijke borrel klaar en alle kinderen krijgen gratis een presentje. Komt allen aanwezig om deze feestelijke opening mee te maken!

Herfstmarkt 16 november

De herfstmarkt wordt dit jaar gehouden op 16 november, aan het infocentrum van Eerbeek. De herfstmarkt is al jaren een evenement dat veel toeristen naar Eerbeek trekt. Behalve de kraampjes waar de lokale boeren hun versproducten verkopen, is er ook een sfeervolle kunstmarkt waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen. Ook is er een gezellige muziekhoek en een kinderhoek waar leuk speelgoed gekocht kan worden. Vergeet dus zeker de gezellige herfstmarkt niet!

Houd je goed op de hoogte van al het laatste nieuws uit Eerbeek via De Eerbeekgids.

Conclusion

Eerbeek is een gezellig dorp waar veel leuks te beleven valt. Vergeet dit najaar zeker niet de Open avond in de Burcht, de feestelijke opening van het Sportpaleis en de gezellige Herfstmarkt niet. Kortom, Eerbeek is een dorp waar veel te beleven valt!

.