Blogger
Image default
Winkelen

112 Dongen

112 Dongen is een lokaal nieuwsplatform gevestigd in het pittoreske dorpje Dongen. Het platform voorziet de inwoners van Dongen en omliggende gemeentes van het laatste nieuws, met name op het gebied van veiligheid en hulpverlening.

Hulpverlening in Dongen

Op 112 Dongen kunt u terecht voor nieuwsberichten over de politie, brandweer en ambulancezorg in de regio. Zo blijft u altijd op de hoogte van incidenten, ongevallen en andere belangrijke gebeurtenissen die plaatsvinden in Dongen en omstreken.

Lokale helden

112 Dongen zet graag de lokale helden in het zonnetje. Denk hierbij aan politieagenten, brandweermannen en ambulancepersoneel die dagelijks klaarstaan om de veiligheid van de inwoners te waarborgen. Op de website van 112 Dongen kunt u lezen over hun bijzondere acties en inzet voor de gemeenschap.

Actueel nieuws

Naast hulpverlening nieuws, houdt 112 Dongen u ook op de hoogte van andere actualiteiten in de regio. Hierbij kunt u denken aan verkeersongevallen, misdrijven en bijzondere gebeurtenissen die plaatsvinden in Dongen en omgeving.

Houd uw veiligheid in de gaten

Door regelmatig de website van 112 Dongen te bezoeken, blijft u op de hoogte van de veiligheid in uw omgeving. U kunt tips en adviezen lezen over hoe u zelf kunt bijdragen aan een veilige buurt en wat u kunt doen bij noodsituaties.

Samenwerking met lokale hulpdiensten

112 Dongen werkt nauw samen met de lokale politie, brandweer en ambulancezorg. Met deze samenwerking zorgen zij ervoor dat belangrijke informatie snel en efficiënt wordt verspreid naar de inwoners van Dongen en omstreken.

Blijf op de hoogte met 112 Dongen

Kortom, voor al het laatste nieuws op het gebied van veiligheid en hulpverlening in Dongen bent u bij 112 Dongen aan het juiste adres. Bezoek regelmatig de website en blijf op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in uw regio.

Meer informatie

Voor meer informatie over 112 Dongen kunt u terecht op de website: 112 Dongen.