Blogger
Image default
Tweewielers

Accu voor elektrische Batavus fiets kopen?

Rijden met een elektrische fiets staat garant voor plezier en functionaliteit. De afstand naar het werk die onoverbrugbaar leek blijkt toch opeens haalbaar te zijn. Een uitgebreide fietstocht met vrienden of het gezin behoort plots wel tot de mogelijkheden met een elektrisch aangedreven fiets. Jammer genoeg gaat de batterij van een elektrische fiets niet oneindig lang mee. Op het moment dat de batterij beschadigd is of gewoon niet langer voldoende kracht kan geven is het tijd voor een nieuwe batterij. Via onze website vindt u een erg ruim assortiment aan Batavus fietsaccu’s voor verschillende soorten fietsen. U kunt de verschillende batterijen met elkaar vergelijken en degene bestellen die het meest aan uw verwachtingen voldoet.

Soorten Batavus batterijen

Fietsbatterijen komen in verschillende soorten en types. De meest voorkomende en verkochte fietsbatterijen zijn de lithium-ion accu’s. Dit zijn krachtige batterijen die ook erg licht zijn. Hierdoor vermijdt u dus het verzwaren van het totaalgewicht van uw elektrische fiets. Bij aanschaf van een lithiumbatterij mag u rekening op een levensduurte van vier jaar. Een LiPo accu (lithium en polymeer) lijkt sterk op de courante lithium batterij en heeft ook een levensduurte van vier jaar. Kiest u echter een LiFePo4 batterij dan mag u rekenen op een gebruik van vijf jaar in theorie. Een Ni-MH-accu gaat ongeveer drie jaar mee en is daardoor ook een stukje goedkoper dan de twee voorgaande soorten. De levensduurte van een batterij is wel afhankelijk van het gebruik en de schade die hij eventueel oploopt. Merk je dat de oplaadtijd toeneemt of hij niet meer volledig wil opladen? Dan is het tijd om een nieuwe batterij te bestellen.

Aanschaf van een nieuwe Batavusbatterij

Wenst u uw accu van Batavus te vervangen dan kan u via onze website de verschillende batterijen vergelijken en de batterij vinden die past op uw fiets. Door opnieuw te kiezen voor een batterij van Batavus bent u zeker dat deze steeds past en er geen extra kosten of ingrepen bij komen kijken. De Batavus batterij is steeds klaar om direct geplaatst te worden. Daarnaast kunt u door via ons te bestellen rekenen op 2 jaar garantie op de door u aangekochte accu. Op die manier bent u zeker van uw stuk en staat u na korte tijd niet voor onaangename verrassingen.

Betaalbare, duurzame en kwalitatieve fietsbatterijen via Accu-Machine.nl

Via Accu-Machine.nl vindt u steeds de perfecte Batavusbatterij voor uw elektrische fiets. Onze webshop biedt accu’s aan met een zeer hoge prijs-kwaliteitverhouding en een hoge levensduurte. Wanneer u vandaag een bestelling plaatst voor 17:00 uur dan zorgen onze ervaren medewerkers er voor dat de accu de volgende dag al geleverd kan worden. Accu-Machine.nl zorgt er voor dat alle verkochte Batavus accu’s het CE-keurmerk dragen en voldoen aan de Europese richtlijnen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van de door u aangeschafte batterij garanderen.

Indien u de gepaste Batavus accu niet kunt vinden of hulp wenst bij uw keuze kunt u ons steeds contacteren via ons contactformulier. Op die manier kunnen onze medewerkers u snel en persoonlijk helpen.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-elektrische-fiets/accu-voor-elektrische-batavus-fiets/