Blogger
Image default
Onderwijs

Gun jezelf een waardevolle training van De eerste verdieping

Voor wie is de opleiding practitioner NLP bedoeld? Voor iedereen die werk wil maken van persoonlijke groei en ontwikkeling! Sommige mensen willen zichzelf beter leren kennen. Anderen willen definitief afscheid nemen van blokkades uit het verleden. Weer anderen willen een volgende stap zetten in hun carrière. Er zijn eindeloos veel redenen te bedenken waarom deze opleiding zinvol is.

De training neemt vijftien dagen in beslag. Deze dagen zijn over drie blokken verdeeld, oftewel vijf dagen in een blok. Tijdens de laatste drie blokken wordt ook ’s avonds lesgegeven. Het is een intensieve en zeer waardevolle opleiding. Communicatie is een belangrijk onderwerp. Hoe jij met anderen om je heen communiceert, is essentieel. Het houdt meer in dan duidelijk maken wat jij denkt en voelt. Je kiest er bijvoorbeeld ook voor om bepaalde zaken juist niet uit te spreken.

En dan is er nog de non-verbale communicatie. Dit is alles wat je zonder woorden ‘zegt’: de blik in je ogen, de lach of het ontbreken ervan op je gezicht, een aanraking, de fysieke afstand die je creëert, het afwenden of juist richten van je hoofd et cetera. Tijdens de opleiding practitioner NLP krijg je goed inzicht in je eigen communicatie en die van mensen om je heen én je leert er meer grip op te krijgen.

NLP Master Practitioner

Heb je bovengenoemde opleiding met succes afgerond? Dan is het tijd voor NLP master practitioner. Na ‘master yourself’ ben je nu toe aan ‘master your life’. Je leert jezelf en je patronen nog beter kennen. Je krijgt handvatten om echt sturing te geven aan jouw leven. En je zult al tijdens de cursus concrete stappen maken richting jouw doelen. Online kun je je aanmelden door op ‘inschrijven’ te klikken. Een optie nemen mag ook. Dit betekent dat er tot ongeveer drie weken voor de start een plek voor je is gereserveerd. De eerste verdieping zal contact opnemen om van je te horen of je meedoet. Heb je vragen? Bel met 015 – 2 125 125 of stuur een mailtje naar info @ 1e-verdieping. nl.

Voor meer info : https://www.1e-verdieping.nl