Blogger
Image default
Geschenken

Het juiste cadeau

Wanneer een vriend of vriendin van je jarig is en een feestje geeft kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen, je neemt dan een mooi cadeau mee. De jarigen geven soms wel aan wat zij graag zouden willen voor hun verjaardag maar heel vaak ook niet. In dat geval moet je zelf dus maar wat leuks gaan verzinnen. Vooral voor mannen kan het soms nog erg lastig blijken om een leuk cadeau te vinden, want wat waar maak je de jarige nou blij mee? In dit artikel geef ik je graag een aantal tips over wat je zou kunnen geven.

 

Waar je eigenlijk nooit de plank mee mis kunt slaan is alcohol. Je kunt hiermee van alles verzinnen natuurlijk. Je zou kunnen kiezen voor een leuk buitenlands bierpakket of misschien maak je je vriend wel veel blijer met een lekkere fles whiskey. Dat hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat degene lekker vindt.

 

Wat tegenwoordig erg hip is, is een waterpijp. Dit zou daarom ook een mooi verjaardagscadeau kunnen zijn. Een echte aanrader bijvoorbeeld is de Oduman N2 waterpijp. Dit is een vrij kleine waterpijp die je dus altijd makkelijk mee kunt nemen. Je kunt het zien als een travel waterpijp die je dus ook mee zou kunnen nemen op vakantie. Wanneer je ervoor kiest om dit te geven raad ik aan ook een pakket erbij te geven met verschillende smaken en kooltjes. Een echte aanrader voor de beginnende waterpijp roker is Al Waha tabak.

 

Welke man wordt nou niet blij van barbecueën? Het kan dus leuk om een mooi barbecue pakket samen te stellen. Zo kun je misschien een mooi vleespakket geven of juist handige attributen voor bij het barbecueën zoals tangen, kwastjes en kolen.

 

Hopelijk kun je weer vooruit met deze tips en je vriend zo een mooi cadeau geven voor zijn verjaardag!

 

Voor meer info :