Blogger
Image default
Aanbiedingen

Drie cadeautips om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken

Drie cadeautips om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken

 

De wereld staat momenteel op zijn kop. De corona pandemie treft ons allemaal en het zorgpersoneel heeft het er ontzettend druk mee. Overuren draaien is inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden voor al het zorgpersoneel dat dag in dag uit een enorme strijd levert om ons gezond en wel door deze pandemie heen te slepen. Wat ons betreft mogen deze toppers dan ook wel eens een oppepper in de vorm van een ludiek cadeau ontvangen. Hieronder volgen dan ook drie cadeautips om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken.

 

Zorghorloge of verpleegstershorloge

 

Iedereen die in de zorg werkt loopt tegen ditzelfde euvel aan: je mag geen sieraden dragen en dus ook geen horloge om zo af en toe de tijd op af te lezen. Om ervoor te zorgen dat ook de medewerkers in de zorg zo nu en dan kunnen kijken hoe laat het precies is, bestaat er tegenwoordig een zogenaamd zorghorloge, ook wel verpleegstershorloge genoemd. Dit soort horloges beschikken over een handige clip waarmee je het horloge aan de kleding kunt bevestigen. 

 

Handcrème met een boodschap

 

Aan alle helpende handen in de zorg kun je natuurlijk ook een handcrème met een boodschap cadeau doen. De handen van zorgmedewerkers verzetten namelijk behoorlijk wat werk op een dag en kunnen ’s avonds na gedane arbeid best een goede verzorging met een fijne handcrème gebruiken. Door een handcrème cadeau te doen laat je je waardering voor al die hardwerkende handen blijken. 

 

Gepersonaliseerde waterfles

 

Naast een zorghorloge en handcrème bestaan er nog tal van andere ludieke en handige cadeaus die je de zorgmedewerkers cadeau kunt doen. Eén daarvan is een gepersonaliseerde waterfles. Vooral in deze hectische tijden kan het drinken van voldoende water er nog wel eens bij inschieten. Een goede hydratatie en vochtbalans zijn echter zeer belangrijk om het werk goed te kunnen uitvoeren. Door een tekort aan vocht kunnen al snel lichamelijke klachten ontstaan zoals duizeligheid en hoofdpijn. Het is gebleken dat mensen die gebruik maken van een waterfles meer water drinken dan mensen die zo nu en dan een bekertje water tappen. Maak gebruik van bedrukte waterflessen met een mooie tekst en je kunt een uniek, gepersonaliseerd en vooral ook handig cadeau geven dat vast en zeker wordt gewaardeerd!

https://www.loopper.nl/