Blogger
Image default
Zakelijk

Wat zijn de beste cryptocurrency?

Er is geen enkel antwoord te geven op de vraag wat de beste cryptocurrency is. Dat was tien jaar geleden wellicht makkelijk, maar inmiddels bestaan er duizenden verschillende met allemaal andere doelen. Bitcoin is en blijft voorlopig de onbetwiste nummer een, maar er zijn genoeg mensen die een andere altcoins prefereren. 

 

Welke moet ik kopen?

Er zijn coins die zich richten op snelle transacties of op de ticket markt voor een veilige kaartverkoop van artiesten. Persoonlijke voorkeuren kunnen ervoor zorgen dat je liever de een of de ander koopt. Meerdere altcoins hebben bestaansrecht, het hangt echter van het project zelf af of ze dit waar kunnen maken.

 

In het verleden zijn er namelijk al een hoop goede projecten geweest die het niet overleefd hebben door bijvoorbeeld mismanagement. Het is voor sommigen zelfs verleidelijk om er met het geld van de investeerders vandoor te gaan.

 

Het is dan ook verstandig je goed in te lezen voordat je overgaat tot het kopen van een cryptocurrency. Het lezen van het laatste bitcoin nieuws is sowieso altijd verstandig om te weten wat er speelt. Daarnaast is het verstandig om je te verdiepen in de coin die je graag wilt kopen. Er wordt door experts namelijk vaak gekeken naar bijvoorbeeld de cardano verwachting of die van een andere coin.

 

Hiermee proberen ze een beeld te schetsen voor de toekomst. Wees je er bewust van dat niemand de toekomstige koersen met zekerheid kan voorspellen. Wel is het een goede graadmeter of het grote publiek verwacht dat de koers omhoog of omlaag zal gaan. Zolang je investeert met geld dat je kunt missen loop je nooit te veel risico. 

 

Dingen waar de experts op letten zijn bijvoorbeeld de roadmap en het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling. Staan er mooie samenwerkingen te gebeuren of lijkt het project dood te bloeden? Deze factoren hebben allemaal invloed op de toekomstige koersen.