Blogger
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Ik wil graag een goedkope website laten maken (Klik hier voor SiteToGo). Ik ben namelijk op zoek naar een webdesign bureau die mij kan helpen om een mooie, leuke responsive website te maken voor mijn bedrijf. Responsive houdt in dat de website op meerdere apparaten wordt ondersteund. Denk hierbij aan een website voor de computer, die wordt aangepast voor zowel de mobiele telefoon als voor de tablet. Het is dan dus makkelijk om die website op je mobiel of tablet te bezoeken en dat scoort ook voor Google. Maar ik wil dus een bureau vinden die dat niet voor een al te hoge prijs doet en voor mij toch een zeer mooie website kan maken.

 

Zoeken op goedkope website laten maken

Om een webdesign bureau te vinden ben ik gaan zoeken op goedkope webslite laten maken. Hierbij wilde ik graag te zien krijgen dat er een goed bureau is te vinden die voor een goedkope prijs een website voor mij kan maken. Ik kwam al snel uit op de website van SiteToGo. Zij bieden een vast bedrag aan van 450 euro waarbij ze alles voor je regelen. Dit doen ze door middel van een standaard opmaak te pakken en deze naar jouw wens te maken. 450 euro is dus ook zeker een mooie prijs en daarbij beloven ze je dat je binnen een week je website al live hebt staan!

 

SiteToGo

Ik heb dus bij SiteToGo mijn goedkope website laten maken. Ze hebben voor 450 euro een zeer mooie website voor mijn bedrijf gemaakt en ik ben zeker tevreden met het resultaat. Ik betaal alleen een klein bedrag per maand extra voor updates, onderhoud etc. Daarbij kan ik ook nog eens zelf in een webbeheersysteem zelf dingen aanpassen wanneer nodig. Ik ben dus erg blij met de service van SiteToGo en de mooie website die zij voor mij hebben gemaakt. Wil jij een goedkope website laten maken? Dan raad ik jou SiteToGo aan!

 

Voor meer info :