Blogger
Image default
Webdesign

Digital signage in Rijnstate

Bij digital signage wordt gebruik gemaakt van schermen om informatie door te geven. Het is een vorm van beeldschermcommunicatie die je tegenwoordig op veel plaatsen aantreft. In het Rijnstate ziekenhuis wordt ook gebruik gemaakt van digital signage, geïmplementeerd door professioneel bedrijf QYN.

Weet hoelang je wacht

In het ziekenhuis in Arnhem maar ook in de nevenvestigingen in Velp en Zevenaar wordt gebruik gemaakt van wachtruimte TV. Dit betekent dat de patiënten in de wachtkamer op schermen informatie kunnen lezen over het ziekenhuis die afgewisseld wordt met informatie afkomstig uit databases en uit externe bronnen. Een belangrijk onderdeel binnen deze wachtverzachting is de uitgebreide wachttijdmodule. Dit betekent dat de medewerkers van het ziekenhuis op de schermen kunnen laten zien hoe lang de wachttijd is, indien van toepassing. Zo weet je als patiënt meteen hoe lang je nog zit te wachten als je een afspraak hebt.

Neem contact op met QYN over de mogelijkheden

Het gebruik van digital signage komt in diverse sectoren voor, waaronder in de zorg. QYN heeft deze verzorgd in verschillende ziekenhuizen. Je kunt zelf gaan kijken hoe dit er in werkelijkheid uitziet maar je vindt er ook voorbeelden van terug op hun website. Als je zelf een zorginstelling hebt en het belangrijk vindt om goed te communiceren met de patiënten met behulp van beeldschermen, informeer dan naar de mogelijkheden. Contact opnemen doe je telefonisch of via de mail en je kunt ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt.

 

Altijd op maat gemaakt

Omdat ieder bedrijf of instelling nu eenmaal anders is komt er altijd maatwerk aan te pas. Dit betekent dat de digital signage nooit hetzelfde is maar juist zo gemaakt wordt dat het perfect bij de onderneming aansluit en het meeste nut heeft voor de klant of patiënt.

Voor meer info :