Blogger
Image default
Relatie

MTO resultaten

Vitaliteit van organisaties wordt steeds belangrijker. Het is dan ook niet vreemd dat om de zoveel tijd een MTO wordt uitgevoerd, een medewerkerstevredenheidsonderzoek. De resultaten van deze onderzoeken geven de onderneming een goed beeld op verschillende thema’s. Maar niet elk medewerkers-onderzoek is gelijk. Waar de ene MTO alleen test op de productiviteit van werknemers, meer de andere MTO ook bijvoorbeeld de bevlogenheid. De kan zodanig nooit significant zijn om de Medewerkerstevredenheid te meten. Sommige onderzoeken zoals de VitaliteitsAPK zijn veel uitgebreider

De vitaliteitsAPK dicht het gat tussen de droge conclusies en het activeren van werknemers om de volgende stap in hun carrière te zetten. Termen als MTO en Medewerkersonderzoek omschrijven niet voluit hoe VitaliteitsAPK werkt.

Om te beginnen krijgen medewerkers een vragenlijst die statistisch onderbouwde resultaten teruggeeft, deze lijst richt zich op de Bevlogenheid, Productiviteit en Risicoweerbaarheid van de respondent. Na het invullen van dit Medewerkers-onderzoek krijgt de medewerker gelijk de uitslag en wordt hij of zij actief begeleidt aan zichzelf te werken, wanneer van toepassing uiteraard . Via het online dashboard kan er namelijk direct per thema hulp worden ingezet. Stel dat uit het Medewerkerstevredenheidsonderzoek komt dat de respondent zich sterk kan verbeteren in het zelfstandig werken, dan staat er in het dashboard een optie om een loopbaanprofessional in te schakelen die hierin gespecialiseerd is.

De online vragenlijsten meten op verschillende thema’s. De belangrijkste hiervan zijn Bevlogenheid, Productiviteit en Risicoweerbaarheid. Na het invullen van de vragenlijst krijgt de werknemer meteen de uitslagen.

 

Wellicht is alles nog een beetje onduidelijk en dat is logisch. Een onderzoek zoals de VitaliteitsAPK laat zich niet makkelijk en snel omschrijven. Wil je nou meer info neem dan contact op met Carrièrepoort via de mail of via de telefoon. Tussen 9 en 5 is de telefonische receptie bemand op 010 – 785 71 78 of stuur een email naar info@carrierepoort.nl

Voor meer info : http://www.carrierepoort.nl