Blogger
Image default
Particuliere dienstverlening

Een notaris inschakelen voor een notariële akte van splitsing

Bij Kooijman Autar Notarissen kan je terecht voor zaken als een nieuwe hypotheek, huis in het buitenland, omzetbelasting, economisch eigendom, een notariële akte van splitsing en nog veel meer. De notaris in Rotterdam biedt je specialistische hulp op het moment dat je er zelf, als particulier, niet helemaal uitkomt. Zij bekijken jouw verhaal van verschillende kanten en zorgen dat de wensen van alle betrokkenen worden behartigd. Bij de notaris in Rotterdam wordt er vooruitgedacht. Zo ben je in samenwerking met hen jouw tegenpartij altijd één of meerdere stappen voor. In dit artikel lees je meer over onroerend goed.

Notaris in Rotterdam ondersteunt je op verschillende rechtsvlakken

Notaris in Rotterdam heeft op het gebied van onroerend goed maar liefst drie professionals in dienst. Zij weten zelf maar al te goed wat hun expertise is, dus je kan met allerlei vraagstukken op het gebied van onroerend goed bij hen terecht, zoals een notariële akte van splitsing. Maar denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de veiling van onroerend goed, een procedure bij de aan- of verkoop van jouw huis en de rechten en plichten omtrent de aanschaf of het onderhoud van een huis in het buitenland. Op het moment dat je een huis in het buitenland aanschaft, dien jij je namelijk aan allerlei wetten en regels in Nederland te houden. Zelfs wanneer je in een ander EU-land een huis aanschaft. Vandaar dat het goed kan zijn om de notaris in Rotterdam met je mee te laten denken en kijken naar wat de mogelijkheden voor je zijn bij bijvoorbeeld de notariële akte van splitsing.

Kooijman Autar Notarissen past zich aan jouw situatie aan

Kooijman Autar Notarissen is één van de betere notarissen in Rotterdam. Zij hebben dit bedrijf namelijk al voor generaties lang in hun familie. Zo is de eerste handgeschreven akte van één van de Kooijman Autar Notarissen terug te genereren tot het jaar 1869. Je kan dus wel stellen dat zij precies weten waar ze mee bezig zijn. Het notaris zijn is hun passie, ze willen hun bedrijf telkens laten groeien en ontwikkelen. En bovenal staan de klanten en families die zij helpen voorop. Doordat zij zoveel kennis hebben, zijn zij vooruitstrevend op gebieden als de digitale kluis en het levenstestament.

https://www.kooijmanautar.nl/