Blogger
Image default
Particuliere dienstverlening

De voordelen van een cementdekvloer laten leggen in combinatie met een zandcementvloer

De cementdekvloer is de efficiënte manier om uw vloer te voorzien van vloerverwarming. Dit materiaal gaat echter verder dan dit. Het is tegenwoordig ook een favoriet om te gebruiken als eindresultaat. Vaak realiseren woningeigenaren hoe groot het woonoppervlak is zodra ze op zoek gaan naar tegels voor de ruimte. Het vullen van de gehele vloer met tegels is duur. Kies daarom om uw cementdekvloer te vullen met een zandcementvloer. Het leggen van een zandcementvloer is een stuk goedkoper en duurzamer dan het leggen van tegels. Door een cementdekvloer te plaatsen, geniet u niet alleen van een kwalitatieve vloer, maar ook van een warm huis. Er zijn veel aspecten aan cementvloeren en hoe deze in veel interieurs worden gebruikt. Laten we dus eerst eens kijken wat het precies is en hoe het in een huis wordt toegepast.

Het voordeel van werken met een dekvloer

De cementdekvloer functioneert als de basisvloer voor vloerverwarming. Bovenop het cement kan gemakkelijk allerlei soorten vloeren worden geplaatst. Desondanks kiezen steeds meer woningeigenaren ervoor om de vloer te vullen met een zandcementvloer. Door uw dekvloer te laten plaatsen door Multi Vloeren Brabant, profiteert u van professionalisme en expertise op het gebied van vloeren. De vloerverwarming stroomt gelijkwaardig rond door deze dekvloer en zorgt ervoor dat er geen holtes zijn. Dit resulteert in een gelijkmatige, stralingswarmte.

Het installeren van de cementdekvloer

Traditioneel werd de vloer door Multi Vloeren Brabant ter plekke gemixt, maar het scheppen van zand en cement in een mixer is zeer arbeidsintensief en vatbaar voor inconsistentie. Daarom gebruikt deze expert een speciaal gemaakte mix die makkelijk te leveren is. Deze mix wordt op locatie klaargemaakt met behulp van water. Door deze aanpak, is het leggen van de demente vloer een stuk minder arbeidsintensief en kunt u sneller genieten van uw nieuwe zandcementvloer. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en wie weet heeft u binnen de kortste keren een nieuwe vloer in huis liggen.