Blogger
Image default
Kinderen

Een compleet verzorgd kinderfeestje bij u thuis

Is uw kind binnenkort jarig? Dan wil uw zoon of dochters vast een kinderfeest geven voor vrienden en vriendinnen. Echter komt er een hoop kijken bij het organiseren van een kinderfeestje thuis en wellicht kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Met de hulp van Ziezow hoeft u niet meer urenlang het internet af te struinen naar leuke ideeën en tips voor het kinderfeestje, want zij hebben volop mogelijkheden voor u! Bij hen huurt u namelijk een luxe themakist met allerlei artikelen, tips en ideeën om een leuk kinderfeestje te organiseren.

Kies een thema en doe verschillende activiteiten tijdens het kinderfeestje

De luxe themakist van Ziezow bevat alle benodigdheden voor leuke activiteiten voor een kinderfeestje bij u thuis. Werkelijk alle attributen zijn aanwezig! De spelletjes zijn speciaal geschikt voor kinderen van 5 of 6 jaar en zijn beschikbaar in verschillende thema’s. U ontvangt dan een kist met alle benodigdheden om bijvoorbeeld een super spannend ridderfeestje te geven. U vindt in de kist diverse benodigdheden zoals een luxe tafeldekking, versiering, een online draaiboek, verkleedkleding, uitgewerkte speurtocht en verschillende spelletjes die makkelijk thuis gespeeld kunnen worden. Het enige waar u thuis nog voor moet zorgen voor het kinderfeestje is eten en drinken. Voor zowel meisjes als jongens hebben zij leuke thema’s beschikbaar. Denk hierbij aan:

  • Piraten
  • Heksen
  • Ridders
  • Prinsessen

Huur een kist

Huur een complete themakist bij Ziezow en organiseer een actief kinderfeestje eenvoudig bij u thuis. Uitbreiding van de kist is mogelijk tegen een kleine extra betaling per kind. Woont u in de omgeving van Breda? Dan is het mogelijk om een kist gewoon op te halen bij dit bedrijf. Wanneer u verder weg woont rekenen zij slechts € 6,90 verzendkosten. Check vooraf of de gewenste kist nog beschikbaar is op de datum van het kinderfeestje. Verzeker uzelf van een kist en reserveer deze daarom eenvoudig bij hen online.

https://www.ziezow.nl/