Blogger
Image default
Industrie

Laat uw producten spuitgieten in Amsterdam

Als u een bepaalde vorm wilt laten maken van kunststof dan is spuitgieten in Amsterdam een techniek die het overwegen waard is. Er wordt een speciale mal gemaakt en op basis daarvan wordt uw product gemaakt. Dit gebeurt uiteraard in massaproductie, u kunt bij het bedrijf Ponnoplastic terecht voor orders vanaf 500 stuks. Daarbij is het vanzelfsprekend mogelijk dat u later een nieuwe order plaatst waarvoor dan dezelfde mallen kunnen worden gebruikt. Spuitgieten in Amsterdam is een speciale techniek die maar door een klein aantal bedrijven in Nederland wordt uitgevoerd.

Functionele ventilatieroosters laten maken

Bij hetzelfde bedrijf kunt u ook terecht als u kunststof ventilatieroosters in Amersfoort wilt laten maken. Aan de hand van uw wensen voor de afmetingen en uitvoeringen van het rooster wordt een mal gemaakt. Deze wordt vervaardigd van staal of van aluminium. Vervolgens kunnen hiermee in massaproductie duizenden kunststof ventilatieroosters in Amersfoort worden gemaakt. Deze roosters worden vooral in de bouw gebruikt om goede ventilatie te kunnen waarborgen zonder dat er ramen opengezet moeten worden. De eisen hiervoor zijn aangescherpt sinds de coronacrisis die in 2020 uitbrak. Voordat u dergelijke roosters laat maken is het dan ook verstandig om te informeren naar de eventuele eisen die hieraan worden gesteld vanuit de overheid.

Vakwerk met kunststof

Ponnoplastic is een bedrijf dat al bestaat sinds eind jaren 40 van de vorige eeuw. Al die jaren heeft de familie, in meerdere generaties uiteraard zich verbeterd in het maken van kunststof. Kunststof ventilatieroosters maken voor een klant in Amersfoort, of spuitgieten voor een opdracht in Amersfoort, het is allemaal gesneden koek voor de ervaren medewerkers. Wilt u ook een order plaatsen? U vindt de contactgegevens op de website. Na een oriënterend gesprek en een proefmodel uit de 3D printer gaan zij graag voor u aan de slag om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren.