Blogger
Image default
Huishoudelijk

De aanschaf van een elektrische boiler loont altijd.

De aanschaf van een elektrische boiler loont altijd.

Op zoek naar een nieuwe boiler om je sanitaire water te verwarmen? Dan kies je nu natuurlijk voor een elektrische boiler! Een elektrische boiler zorgt voor de toevoer van warm water met een stabiele temperatuur, zelfs wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt.

Maar zorg er dan wel voor dat je een model kiest die perfect bij jouw persoonlijke situatie past. Hoe je daar achter komt? Heel eenvoudig! Op de website van elektrischeboiler.eu staat een on- line calculator om erachter te komen wat nu jouw ideale boiler of cv is. Niemand zit natuurlijk te wachten op een aankoop waar je uiteindelijk niets aan hebt.

Een elektrische boiler heeft vele voordelen. Ten eerste is een elektrische boiler heel eenvoudig te installeren en hoeven er geen leidingen vervangen te worden als je je gas ketel wilt vervangen voor een elektrisch model. Je hebt geen gasaansluiting, luchtaanvoer of rookgasafvoer meer nodig.
Een elektriciteitsaansluiting is voldoende om de boiler te plaatsen.

 

Elektrischeboiler.eu is een overzichtelijke website, bij elk product kan je Nederlandstalige handleidingen downloaden en alle specificaties en beschikbare opties die je mogelijk nodig kunt hebben bij het product van je keuze worden weergegeven, gewoon even aanvinken.

Ze zijn telefonisch op werk werkdagen bereikbaar voor al je vragen en geven desgewenst allerhande advies er is ook een showroom met afhaaldepot als je liever geen verzendkosten wilt maken en wordt je geholpen worden door echte vakmensen die al jaren in het vak zitten. Ook voor onverhoopte reparaties kan je hier terecht. 

De boilers van het merk DAT zijn elektrische boilers uitgerust met een zogenoemde smart controller voor de ultieme energiezuinigheid en zijn van hoge kwaliteit. Mooie plat uitgevoerde modellen die je dankzij het strakke ontwerp gewoon in het zicht kunt hangen of door de geringe diepte van 28cm in een keukenkastje. 

Alle produkten zijn echt scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt en zij eigen voorraad hebben, zodoende heb je alles de volgende dag al in huis. Dus doe er je voordeel mee! 

https://elektrischeboiler.eu/